Fashion & Styling Inspiratie

Drie hippe items voor de kinderkamer!

maart 099Ik ben altijd op zoek naar leuke items om het huis mee op te vrolijken. Vandaag wil ik bij jullie drie hippe producten onder de aandacht brengen die je overal kwijt kunt. Stoer voor de kinderkamer maar ook gewoon leuk voor in je huiskamer!

Ik begin bij de super leuke nieuwe kapstokken die ik gevonden heb. De Buddy kapstokken bestaan uit drie super grappige poppetjes die dienen als kapstok. Voor een speels effect hebben wij ze op verschillende hoogtes gehangen. Daan en Jesse vinden ze helemaal geweldig! We hebben ze beneden in de gang hangen en dat geeft een heel leuk beeld. Wij hebben voor de zwarte poppetjes gekozen, maar ze zijn ook verkrijgbaar in onder andere de combinatie van grijs, groen en wit. Super hip ook nu!

IMG_0589

Als tweede wil ik dit stoere kussen aan jullie laten zien. Dit stoere kussen van 45cm bij 45cm is het ideale accessoire om de kinderkamer een stoere touch te geven. Ik heb hem onder de hoogslaper van de jongens gelegd, zodat dat een stoer speel en relax plekje is. Stiekem ben ik wel jaloers op de jongens, want hij zou ook perfect op onze bank passen, hihi! Maar Daan en Jesse vinden hem zelf ook erg gaaf en willen hem niet kwijt hoor!

kinderkamer

Tot slot koos ik nog een leuk fotolijstje uit, omdat ik die leuk vond staan met een foto van de jongens erin. Het lijstje is niet persé voor kinderen hoor, maar ik vond hem wel erg hip! Ik heb dit lijstje bij de jongens op de slaapkamer gezet.

ff

Deze drie leuke items koos ik uit bij Robin-Design. Deze webshop heeft onwijs veel interieur artikelen. Je kunt er echt voor van alles terecht. De kwaliteit is goed en de service is ook goed.
Daarnaast hebben ze gratis levering en retournering, wat ik ook zeker een pluspunt vindt! Deze webshop is zeker de moeite waard om een keer een kijkje op te nemen en dan wens ik je meteen veel shopplezier, want ze hebben zooo veel leuks!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.