1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Schattig baby draakje van BABY born

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)
 dwdq
BABY born heeft een super schattig knuffeldraakje: Het Wonderland baby Draakje.
Inge (bijna 4 jaar) was het gelukkige meisje dat de BABY born voor Go or No go mocht testen. Dat kwam goed uit, want Inge is dol op roze. Het baby draakje is héél roze, dus dat was direct een schot in de roos.

Een tover baby draakje

Het baby draakje kun je natuurlijk heerlijk knuffelen, maar je kunt er ook nog iets speciaals mee. Als je het toverstafje tegen het voorhoofd van het draakje houdt, maakt hij geluid. Het baby draakje kent twee verschillende geluidjes. Het eerste geluidje is een soort sprookjesachtig tovergeluidje. Het tweede geluide is een soort babygeluidje, vindt Inge.
babydraakje baby born

Inge vindt het een prachtige knuffel en ze kletst er gezellig mee. Ze behandeld het baby draakje ook echt als een babypop. 
Inge heeft dit weekend het baby draakje het hele weekend overal mee naar toe genomen, zelfs in bed. Ze wilde niet meer zonder haar drakenvriendje slapen. Het draakje is volledig zacht en dus veilig en knuffelbaar.
Inge’s grote zus Elke was ook wel heel nieuwsgierig toen het draakje uitgepakt werd. Toen Inge het draakje aan het uitpakken was, stond Elke er met haar neus bovenop. Elke was zelfs een beetje jaloers op de mooie nieuwe knuffeldraak van haar zusje. Maar natuurlijk heeft ook Elke er nog even mee mogen spelen.

babyborn draakje

Go or No Go

Het BABY born Wonderlanddraakje is lekker zacht. Hij heeft glinsterende vleugeltjes, een glanzende staart, grote ogen en een schattig stemmetje. Het hele draakje is zacht en veilig om mee te spelen en slapen.
Het draakje is 21 cm groot. Inge vindt het heerlijk om er mee te spelen en ze is er dol op. Inge vindt het BABY born baby draakje overduidelijk een GO!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.