* Winnaar * Letters leren is een eitje

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go-or-No-Go.nl en Digitaalopvoeden.nl
Avatar

Leren lezenJoehoe! De winactie voor het toffe boek Letters leren is een eitje was een groot succes!! Het is ook echt een gaaf boek, dus ik snap jullie enthousiasme helemaal! 

Eerst voor iedereen die niet gewonnen heeft, alvast een kleine troost. Ik mag jullie namelijk een kortingscode geven voor dit leuke boek. Met de code ‘goornogo’ betaal je geen verzendkosten als je het boek voor 20 juli 2016 besteld.

Dan is het nu tijd om de winnaar bekend te maken! ūüôā

Proficiat Tiana van der Post!

Je mag een berichtje of mailtje sturen met daarin je adresgegevens én de naam van je kind, zodat de schrijfster het boek kan signeren als je dat leuk vindt.

Indien de winnaar binnen 24 uur niet gereageerd heeft, wordt er een andere winnaar gekozen. 

Leren lezen b en d letters

‚ô• ‚ô• ‚ô• Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ‚ô• ‚ô• ‚ô•

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.