Voor de kinderkamer: de VELUX droomcollectie

disney gordijnWe hebben plannen om binnenkort de slaapkamer van de jongens op te splitsen in 2 slaapkamers. Ik ging dus hard op zoek naar leuke aankleding voor kinderkamers. Deze keer zocht ik naar verduistering voor het dakraam. 

Daan en Jesse zijn gewend om in het donker te slapen, dus ik wil dat de ramen goed verduisterd zijn. Op dit moment hebben ze een schuin dakraam, waar we een verduisterd rolgordijn van VELUX hebben geplaatst. Toen we de babykamer gingen maken hebben we die rolgordijn uitgekozen. Dat is inmiddels 6,5 jaar geleden en de VELUX rolgordijn ziet er echt nog super uit moet ik zeggen. We hebben er nog nooit problemen mee gehad. Dat zegt meteen genoeg over de kwaliteit, als je je bedenkt hoe vaak dat rolgordijn al op en neer gegaan is. Een klein rekensommetje, gewoon omdat het kan: 365 dagen waarop we het rolgordijn 2x per dag op en neer doen. Dat maakt 730 keer per jaar. Doen we 730 x 6 (jaar) = 4380. Dus ja, we hebben al ruim 4000 keer dat rolgordijn op en neer gedaan. Stiekem waarschijnlijk wel ruim 7000x, aangezien ik tijdens de middagslaapjes ook altijd de rolgordijnen dicht deed. Maar goed, tot zover de wiskunde.

Disney & VELUX droomcollectie

We willen dus de slaapkamers splitsen. Dat betekend dat er een extra raam in moet komen, en dus op zoek naar een nieuw rolgordijn. Op de website van VELUX kwam ik uit bij de Disney & VELUX droomcollectie. Deze collectie is speciaal voor kinderen natuurlijk. Er zijn 12 leuke Disney designs waaronder Mickey Mouse, Bambi, Planes en Prinsessen.

Wat trouwens handig is…als je inspiratie zoekt kun je op de website van VELUX ook veel inspiratie opdoen. Je kunt allerlei voorbeelden van kamers bekijken en wie weet brengt het je op leuke ideeën.
Tussen de kinderkamers vond ik onder andere deze gave slaapkamer….hoe gaaf zo het zijn om zoiets te maken voor Daan en Jesse! hihi dromen mag, toch?

Velux kamer

De droomcollectie past trouwens super mooi bij de nieuwe sprookjesachtige Kinderkamercollectie van Hartendief.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.