3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Entertainment TV-series

Vijf x nieuwe kinderserie op Netflix! Kijk je mee?

Goed nieuws kids! Netflix is lekker bezig, want er komen weer nieuwe kinderseries aan!

Skylanders Academy

Ok, ok, we moeten nog even geduld hebben…maar er komt van alles leuks aan! Laat ik beginnen met de kinderserie waar Daan en Jesse nú al niet op kunnen wachten…..en gelukkig komt die ook als eerste: Skylanders Academy!
Hoe gaaf! Een Skylander serie op Netflix! Daan en Jesse stonden direct te stuiteren toen ze dit hoorden…maar zoals gezegd: ze moeten nog even geduld hebben. De nieuwe serie komt namelijk eind dit jaar pas op Netflix. We hebben dus wat om naar uit te kijken!

fotoBron: http://www.comingsoon.net/tv/news/696023-skylanders-academy-series

En nog veel meer…

Verder komen er nog vier andere nieuwe kinderseries op Netflix in de loop van 2017 of 2018. Dat zijn de series:  Llama Llama, Hilda, Spy Kids: Mission Critical en Spirit Riding Free. Ik moet bekennen dat ik van deze vier alleen Spy Kids ken…. maar ik ben benieuwd wat de rest allemaal is!
Naast deze vier nieuwe series komt er ook nog een nieuw seizoen van de kinderserie Kong: King of the Apes op Netflix. Ook die zal in 2017 of 2018 verschijnen. Netflix stelt ons geduld dus nog wel even op de proef….

Maar, gelukkig is er ook op dit moment heel veel leuks te zien! Daan en Jesse kijken sinds kort naar de geweldige kinderserie Puss in Boots, oftewel De avonturen van de gelaarsde kat. Nou serieus, die serie is hilarisch! Zelfs Arno en ik grinniken mee als die serie op staat. Erg grappig en natuurlijk gebaseerd op de bekende Puss in Boots films.
Vanaf 15 juli staat er een nieuw seizoen van de Puss in Boots serie op Netflix klaar, namelijk seizoen 3.

gelaarsde kat netflix kinderserie

Voor de allerkleinsten

Voor de hele kleintjes is er sinds 8 juli ’16 een nieuwe serie op Netflix verschenen,  Word Party. Dit zijn vier schattige babydiertjes die je kids allerlei woordjes willen leren. Ik vind het leuk om weer een nieuwe, leerzame serie voor de 3-jarigen op Netflix te zien. Go Netflix!

Word party netflix

Kijken jouw kids ook vaak naar Netflix? En zo ja, wat kijken ze dan graag? Onze jongens kijken ook graag deze spannende Halloween series voor kinderen.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Cassandra
  3 januari 2017 at 09:09

  Hier wordt Word Party verslonden, evenals Mickey en Nijntje

 • Reply
  Marguerita
  15 juli 2016 at 21:48

  My little pony, zack en quack, dinotrux, peppa, mickey mouse clubhouse en nog veeeel meer 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.