Producten voor kids

{ Review } | MyMepal campus set voor school of kinderdagverblijf

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Het leukste aan de voorbereidingen van een nieuwe groep op school vinden de jongens en ik altijd nieuwe schoolspullen kiezen. Een nieuwe rugzak, nieuwe gymschoenen en niet te vergeten nieuwe drinkbekers en een lunchtrommel om over te blijven.

Mijn jongens vinden het super leuk om helemaal zelf te kiezen welke kleuren en plaatjes ze op hun bekers en lunchtrommels willen, en dat is ideaal via de site van MyMepal.

Een lunchtrommel met een elftal

We begonnen met de lunchtrommel, want dat is natuurlijk het allerleukste om te doen. Daar kunnen veel figuurtjes, vormen en kleurtjes op. Daan mocht kiezen uit alle achtergronden en was direct duidelijk: Het voetbalveld!
Dus, het voetbalveld it is! En ook wat er op het voetbalveld moest komen was snel besloten: diertjes!
Dus Daan koos alle diertjes die hij leuk vond en zo maakten we een elftal van diertjes. Hij mocht natuurlijk zelf kiezen waar hij ze wilde plaatsen en toevallig kwamen ook echt op 11 spelers uit.
Ook alle kleuren van de lunchtrommel koos Daan verder zelf. En dat heeft-ie goed gedaan hoor, want hij ziet er super leuk uit.

campus set

De campus beker en pop-up fles

Hierna waren de campus schoolbeker en pop-up fles aan de beurt. Die hielden we een beetje in dezelfde kleuren, zodat duidelijk is dat ze bij de broodtrommel van Daan horen. Wel mocht hij zelf weer kiezen welke achtergrond en plaatjes hij graag wilde. Een naam kun je er natuurlijk ook op laten zetten, maar dat wilde Daan niet.
Hij koos bij deze bekers voor vlaggen op de achtergrond. En op de vlaggen kwamen op de beker superhelden en op de pop-up fles nog meer diertjes. Ook nu weer lekker stoer!

IMG_0595

Go or No Go

Alles is super makkelijk te vinden en duidelijk uitgelegd op de website van MyMepal. Ook de verwerking en verzending van je bestelling gaat snel en na enkele dagen was onze bestelling al binnen. Daan vond het geweldig, een pakketje speciaal voor hem! En jawel, daar waren alle plaatjes die hij op de computer gekozen had, zo op zijn lunchtrommel en bekers. Daan is er super blij mee! Geen twijfel mogelijk: MyMepal krijgt een GO!

IMG_0594

Win 2x een campus set!

Over een dikke maand beginnen de scholen weer en mij leek het leuk om daarom twee gave cadeausets weg te geven voor jullie kids. Je maakt kans op 2 campus sets van MyMepal! Deze bestaan uit een lunchbox campus midi en een campus schoolbeker.
Laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet!

De winnaars worden op 9 augustus bekend gemaakt.Winactie mymepal site

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 18 Comments

 • Reply
  Help, mijn kind gaat naar de basisschool - Go or No Go
  10 september 2021 at 06:30

  […] weet het niet. Daarom heb ik alles maar gekocht. Nieuwe gymkleren, een gymtas, een schooltas, twee schoolbekers, een broodtrommel en een banaanhouder. Dat moet toch genoeg […]

 • Reply
  * Winnaars* MyMepal winactie - Go or No Go
  9 augustus 2016 at 07:31

  […] een super leuke reacties weer op de winactie van de MyMepal lunchsets! Tijd om de twee gelukkigen bekend te […]

 • Reply
  Bodil
  3 augustus 2016 at 22:18

  Super leuk zo met die dieren! De dag na haar vierde verjaardag mag onze dochter voor het eerst naar school, en ze heeft er zin in! Zo’n toffe my mepal set zou het naar school gaan nog feestelijker maken!

 • Reply
  Aniek
  3 augustus 2016 at 13:01

  Ik doe graag mee.

 • Reply
  Marjan
  2 augustus 2016 at 23:40

  Leuk voor mijn jongste zoon, hij gaat naar groep 2 en heeft een continurooster, dus 3x per week een lunchpauze op school.

 • Reply
  Liesbeth
  2 augustus 2016 at 19:57

  Leuk, leuk! Ik doe graag mee voor een klein vriendinnetje dat na de zomervakantie voor het eerst naar school toe gaat!

 • Reply
  Heleen
  2 augustus 2016 at 07:06

  Een helemaal zelf ontworpen broodtrommel en beker, superleuk! Ik zie mijn zoontjes gezicht nu al oplichten wanneer hij op de laptop de kleurtjes en plaatjes mag kiezen. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Linda Smeets
  1 augustus 2016 at 01:26

  Ik doe graag mee voor onze dochter die na de vakantie voor het erest naar school mag. Helemaal leuk dat ze zelf kunnen kiezen, dat eet ook een stuk prettiger voor de kinderen zelf! ?

 • Reply
  Linda Meester
  30 juli 2016 at 10:06

  Goed dat je erover begint. We hebben voor de ongste nog niets en ze mag eind augustus al naar school komen. Ik ben benieuwd wat ze uit zal zoeken, vast iets met roze en paars.

 • Reply
  ellen
  29 juli 2016 at 22:56

  Leuk gemaakt door je zoon! Super dat het echt wat persoonlijks is geworden.
  Onze dochter gaat binnenkort naar groep 1. Tijd voor een lunchtrommel en beker dus ik doe graag mee voor haar.

 • Reply
  Wil visser
  29 juli 2016 at 22:15

  Ik zou dolgraag een angry-birds set maken voor mn grote angry-bird-fan hier

 • Reply
  haia
  29 juli 2016 at 21:49

  O die zijn leuk en tof dat ze het zelf kunnen kiezen. Mijn kindje gaat naar eerste leerjaar dus dat is een leuk cadeautje voor zo het jaar te starten.

 • Reply
  Corinne de Graaf
  29 juli 2016 at 18:37

  Leuk voor mijn zoon is toe aan een nieuwe mepal beker.Gaat na de zomer naar groep 4.

 • Reply
  Anita H.
  29 juli 2016 at 17:38

  Leuk zeg. Ik doe mee.

 • Reply
  Viv
  29 juli 2016 at 17:19

  Zoooo die is stoer gemaakt hoor Daan!! Goed uitgekozen allemaal!

  Onze Senne gaat na de zomervakantie naar groep 3 en daar hoort een stoere nieuwe beker en trommel bij. Hij blijft iedere dag over dus het moet wel een eye-catcher zijn ;-). Hij weet al precies wat hij wil hoor…een voetbal beker en trommeltje! Ik waag heel graag een kansje voor mijn kleine fanatiekeling!!

 • Reply
  Marian Zw.
  29 juli 2016 at 17:03

  Ik maak heel graag kans op een setje. Na de zomervakantie gaan de kids elke dinsdag op school eten, dan komt deze set super goed van pas!

 • Reply
  Manon Hoogendoorn
  29 juli 2016 at 16:10

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter die komend jaar voor het eerst naar school gaat!!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  29 juli 2016 at 15:56

  leuke set voor kleinzoon tije

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.