Inspiratie Vaderdag

Gezocht en Gevonden: verjaardagscadeau vol humor

Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Wat zal ik dit jaar toch weer eens geven?! Deze gedachte keert jaarlijks terug en eigenlijk wordt het alleen maar moeilijker. Ik heb het over het verzinnen van een leuk, origineel en tof verjaardagscadeau voor papa.

Om te beginnen ligt het ontstaan van de cadeaustress stiekem een beetje bij mij. Want ja, ik ben zo iemand die maximaal een week van te voren bedenkt dat er nog een cadeau gekocht moet worden. En dan komen we uit bij de tweede, altijd lastige vraag: Wat gaan we papa als cadeau geven?!

Met de kids op cadeaujacht

Ik moet eerlijk zeggen, met kinderen is cadeaus uitzoeken wel een stukje makkelijker geworden. Als zij iets uitkiezen, is het altijd lief bedoeld met een, voor hen, logische verklaring waarom het juist dat cadeau moet zijn. En eerlijk is eerlijk, de reden achter het cadeau is vaak nog veel leuker dan het cadeau zelf. Vind ik tenminste.

Deze keer kropen we met z’n drietjes achter de computer. Als er ergens héél veel cadeautjes te vinden zijn, is dat in die grote online wereld. En nee, we gingen niet op Google zoeken naar ‘verjaardagscadeau papa’, om vervolgens 500.000 resultaten te krijgen. In plaats daarvan opende ik Radbag.nl, waar een selectie van de meest leuke, stoere, grappige, toffe cadeaus staat. Voor ieder wat wils, dus óók voor papa.

Gave cadeaus

Mommy Musthaves

Met Daan links en Jesse rechts van me en de laptop op schoot gingen we op zoek naar een verjaardagscadeau. Daan en Jesse’s papa bezit gelukkig over een flinke dosis humor, en daarmee zaten we op  Radbag meer dan perfect. Wat een briljante cadeaus staan er op de site! Ik kon het dan ook niet laten om even de categorie ‘cadeaus voor mama’ te checken. Echt hoor, ik kan alleen maar hopen dat papa deze blog ook leest en vervolgens heerlijke verwarmde knuffelboots voor me koopt, het liefst samen met die verwarmbare knuffeleenhoorn en het eenhoorn slaapmaskertje. Die zijn nu eenmaal te cute.
En als we dan toch bezig zijn, hoe gaaf ziet je kan water eruit met die ijsballen! Super tof voor in de zomer!! Dus als het even kan, die ook erbij! 😀

verjaardagscadeau moeder

Verjaardagscadeau voor papa

Maar, ik dwaal af. Terug naar een verjaardagscadeau voor mijn lieve man. Zoals gezegd mochten Daan en Jesse mee de cadeaus uitkiezen. Jesse koos voor een groot emoticon-kussen. Daan wilde heel graag de poep-emoticon, maar gelukkig koos Jesse voor het knipoog-hartje. Omdat hij papa lief vindt en een hartje naar hem wil blazen. *Smelt*

IMG_0304

Daan koos voor, jawel, toilet golf. Daan weet dat papa ooit een keer is gaan golfen, dus daarom vond hij een golfbaan in huis wel een strak plan. En zo wordt naar de wc gaan zowaar een feestje, vind je niet?

Toilet golf

Ik koos, tot Daan en Jesse’s vreugde, voor de reageerbuisjes. Leuk om een feest wat mee aan te kleden. En omdat papa jarenlang barman is geweest, past dat ook prima bij hem. Kan hij mooi een paar lekkere borreltjes klaarzetten of wie weet een tropisch mixje. En met die verschillende kleurtjes zien ze er sowieso erg leuk uit.

IMG_0287

En tot slot mochten Daan en Jesse samen nog iets uitkiezen. Voor papa. Maar dat werd wat lastig toen ze een sushi snoeppakket langs zagen komen. Nu houdt papa niet echt van snoep, en ook niet echt van sushi. Maar…hij ziet er wel echt heel leuk uit. En voor een sushi fan (en snoep fan) zoals ik, zou hij dan wel weer héél erg leuk zijn als cadeau. Omdat de jongens zo goed mee hadden geholpen, besloten we de sushi er maar gewoon lekker bij te doen. Die komt wel op 😉

IMG_0283

 

Samenwerking Melding

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Lisette van Dijk
  24 juni 2016 at 14:45

  Leuk ! Ik moet ook iets met de boys gaan verzinnen 😀

 • Reply
  Judith
  24 juni 2016 at 07:29

  Ik heb ook nog een week om iets te bedenken hahahaha wc golf is wel humor natuurlijk

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.