Tumble ‘N Dry opent conceptstore in Amstelveen

totaalIMG_1727
Yay!! Er is vanaf nu een echte Tumble ‘N Dry shop in Nederland! Vanaf 27 mei kun je de gloednieuwe winkel in Amstelveen bezoeken. 

Voor elke leeftijd

Tumble ’N Dry brengt al vele jaren stoere, frisse, comfortabele en betaalbare fashion voor actieve, coole kids in maat 56 t/m 176. Dus of je nou net komt kijken of al op de middelbare school zit; Tumble ’N Dry zorgt dat je er helemaal volgens de laatste mode bij loopt. Voor elk leeftijdssegment ontwikkelt Tumble ’N Dry per seizoen een aansprekende collectie die helemaal aansluit bij de behoeften, pasvorm en smaak van de kinderen in die leeftijd.

neonlettersIMG_1754

Get inspired!

De overzichtelijke conceptstore in Amstelveen heeft een eigentijdse, frisse uitstraling en is duidelijk ontwikkeld met de behoeften van winkelende ouders en hun kinderen in het achterhoofd. Elk leeftijdssegment heeft een eigen zone in de winkel en de collecties krijgen alle ruimte, zodat er in alle rust rondgekeken kan worden terwijl de kinderen zich vermaken. Zo is er voor de kleinste kinderen een speelhuisje, voor de oudere kids een eigen bovenverdieping met entertainmenthoek, is er in de hele winkel gratis wifi en zijn er diverse schermen met digitale inspiratie.

boyshiIMG_1743

Aan alles gedacht

De brede gangpaden maken winkelen met een kinderwagen extra comfortabel, moeders kunnen jongere kinderen gemakkelijk aankleden op het ‘pas-podium’, desgewenst hun baby voeden en verschonen en zich laten inspireren en adviseren door de winkelmedewerkers die speciaal getraind zijn in de omgang met kinderen. Prettig, ouder- en kindvriendelijk winkelen en volop geïnspireerd en geadviseerd worden in een winkel met het meest complete aanbod van Tumble ’N Dry in de omgeving!

zeromeubelIMG_1764

Het complete Tumble ’N Dry sfeertje proeven en opsnuiven kan maat 50 nu in Amstelveen. Een leuk uitje voor ouders, maar ook zeker voor kinderen.

Ga jij binnenkort ook een bezoekje brengen aan deze te gekke shop?

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Birgit
    4 juni 2016 at 10:18

    Dit lijkt me een ontzettend leuke winkel, alleen een beetje ver weg :p

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.