Creatief & Knutselen Fashion & Styling

Speelkamer inspiratie

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Ik wil binnenkort de speelkamer van Daan en Jesse een beetje opvrolijken. Er zijn vast en zeker 1001 manieren om een kinderkamer of speelkamer te pimpen, maar ik ben niet al te creatief en heel veel tijd over heb ik ook niet. Daarom ging ik op zoek naar een leuke én snelle manier van een kinderkamer pimpen. Al gauw kwam ik uit bij muurstickers. Makkelijk, snel én super leuk! Mijn favorieten uit de 1422 kinderstickers die ik bekeken heb laat ik aan jullie zien. 

Ja, je leest het goed. Ik heb maar liefst 1422 kinderstickers bekeken! Ik hou van een ruime keuze, dus daar zat ik wel goed! Zit je klaar voor de speelkamer inspiratie?
Ok, bijna dan. Ik begin even bij drie hele leuke babykamer stickers die ik tegen kwam en echt even aan moest klikken, terwijl ik er helemaal niet naar op zoek was. Maar deze vind ik zo super leuk! Een babykamer komt er bij ons niet meer, maar anders had ik het wel geweten. Ik vind deze stickers met zoveel diertjes geweldig, helemaal leuk om ze rondom de ledikant te maken. En de kralenslinger op het ledikantje vind ik ook echt geniaal!

Babykamer stickers tenstickers

Goed, tot zover de babykamer. Ik was dus op zoek naar leuke speelkamer stickers. Nou, die heb ik gevonden hoor! Wat een hoop leuke stickers! Ik ben inmiddels alweer volop aan het twijfelen, want ik vind er heel veel heel erg leuk! Laatst vertelde ik al dat ik echt gek ben op wereldkaart-afbeeldingen, dus toen ik deze gave wereldkaart sticker tegen kwam, moest die wel op mijn favorieten-lijstje. Het lijkt me erg gaaf om die boven hun speeltafeltjes te plakken.
Verder koos ik een meetlat-vuurtoren. Normaal gesproken ben ik niet zo van de meetlat-stickers, maar deze vind ik echt heel gaaf. Handig ook om deze op een lange smalle muur te plakken.
De snoepjes vind ik heel schattig, maar misschien iets te meisjes-achtig? De monsters en robotjes vind ik ook weer erg leuk, zeker omdat je de robotjes kunt verdelen over allerlei plekken in de speelkamer.
Tot slot heb ik de autoweg bij mijn favorieten gezet, want die past wel perfect bij de speelkamer.

Muurstickers kinderkamer Speelkamer

Maar, twijfel twijfel…is een thema qua stickers misschien leuker? Daan en Jesse hebben twee grote tafels vol LEGO in de speelkamer staan, dus het is natuurlijk ook wel heel leuk om dat als thema voor de speelkamer te nemen. Zeker de star wars LEGO stickers vind ik wel heel gaaf. De blokjes-sticker vind ik ook wel geinig, maar misschien net wat te veel van het goede.
Of die leuke naam LEGO sticker, al worden dat wel heel veel letters met twee namen misschien.

Muurstickers LEGo Speelkamer

Ik ben dus enorm aan het twijfelen nu. Als thema LEGO nemen, of toch de wereldkaart, de robotjes of de vuurtoren. Natuurlijk is het de speelkamer van Daan en Jesse, en als ik hen laat kiezen, wordt het zeker weten de LEGO stickers. Maar ik vind de andere stickers net wat tijdlozer en stoerder stiekem.
Welke zou jij kiezen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 5 Comments

 • Reply
  Je huis(kamer) tiener-proof maken - Go or No Go
  29 februari 2020 at 12:00

  […] is er natuurlijk onze speelkamer die we aangebouwd hebben toen Daan en Jesse een jaar of twee waren. Deze speelkamer bestond […]

 • Reply
  Lisette van Dijk
  9 juni 2016 at 21:56

  Leuk zeg !! Als ik mijn kids zou mogen laten kiezen, zouden ze voor Lego gaan 😉

 • Reply
  Marushi
  9 juni 2016 at 20:51

  De eerste drie foto’s vind ik echt super leuk!! -x-

 • Reply
  Birgit
  9 juni 2016 at 13:54

  Ik zou gaan voor de landkaart en robotjes, want die zijn zoals je zelf al zegt, tijdlozer. Als ze straks 3 jaar verder zijn, vinden ze LEGO wellicht helemaal niet meer leuk en de kamer moet natuurlijk wel stoer genoeg zijn om aan hun vriendjes te laten zien.

 • Reply
  Bianca
  9 juni 2016 at 09:15

  Moeilijke keuze het ziet er allemaal leuk eruit x

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.