Daan’s Outfits | SKURK: Een stoer kledingmerk voor kleine rebellen!

Skurk
Jaaa hoor, laat die zomer maar komen! Nederland is weer een jongens kledingmerk rijker, en wát voor één!! Maak kennis met de stoere kleding van SKURK!

Voor Daan en Jesse ben ik altijd op zoek naar stoere kleding. Het liefst met gave prints en daarnaast moet de kleding goed aansluiten. Zeker na een paar keer wassen zie je bij goedkopere kleding vaak dat de mooie pasvorm verdwijnt.
Vanaf nu is er een nieuw merk bijgekomen waar ik zeker vaker shirts van ga kopen!

IMG_0091

SKURK heeft sportieve, stoere jongens kleding. Het merk heeft shirts met geweldige prints, die ik stuk voor stuk te gek vindt. Met palmbomen, hippe zomerse busjes en frisse kleuren zorgt dit merk ervoor dat je kids helemaal klaar zijn voor de zomer.
Ook zijn er enkele shorts en sweaters te koop, allemaal met een sportieve look. Zo kunnen de mannen heerlijk spelen in soepele, makkelijke kleding en tegelijkertijd er super uit zien.

IMG_0104

De kwaliteit van de kleding is zoals je hoopt en verwacht; perfect. De kleding valt goed, sluit mooi aan en blijft mooi na het wassen. Het fijne aan deze shirts is dat ik zeker weet dat ze ze deze zomer aankunnen en daarna ook zeker in de winter met een longsleeve eronder.
Daan en Jesse vinden de shirts fijn zitten en vinden de designs leuk. Vooral de palmbomen en het volkswagenbusje vallen in de smaak.

Skurk shirts

SKURK kleding is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot maat 152. De shirts kosten €24,95 en de shorts kosten €29,95.
In Nederland verkopen meer dan 50 winkels dit gave merk. Als je benieuwd bent welke winkels dit zijn, kun je op de website kijken welke winkels bij jou in de buurt zitten.

Ben je nu net als ik benieuwd wat SKURK nu eigenlijk betekend? Komtie: het is een Scandinavische vertaling van het woord schurk, boef, bandiet, rebel. Nou, komt dat even goed met twee van die boeven hier in huis!

IMG_0113

Wat vind jij van dit stoere jongensmerk?

Samenwerking Melding

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

3 Comments

 • Reply
  Claudia
  21 september 2016 at 17:02

  Gave kleding..

 • Reply
  Mamablogger Dag: 54 winacties en 54x leesvoer! - Go or No Go
  10 september 2016 at 09:09

  […] echt geweldig, daar schreef ik eerder een review over. Als je daar benieuwd naar bent, die kun je hier lezen. Maar er is nog meer leuks: Ik mag speciaal voor deze Mamablogger Dag een SKURK t-shirt t.w.v. […]

 • Reply
  Shannon Sheila
  3 juni 2016 at 06:37

  Skurk heeft inderdaad hele leuke kinderkleding! 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.