Producten voor kids

{ Review } | Naïf zonnebrandcrème, wasgel & shampoo

Kennen jullie Naïf al? Ik kende het nog niet, maar het is zeker een merk waar ik jullie graag wat meer over vertel.

Ik ontving van Naïf een pakketje met shampoo, wasgel en zonnebrandcrème. De zonnebrand kwam goed van pas, want de week dat het pakketje binnen kwam was het heerlijk weer! Ik had alleen nog een tube zonnebrand van vorig jaar en aangezien het, zo heb ik eens gelezen, niet goed werkt om zonnebrandcrème van een jaar oud te gebruiken, kwam de Naïf zonnebrandcrème als geroepen.

Naïf zonnebrandcrème

Naïf zonnebrandcrème

Jesse heeft een behoorlijk droge huid in zijn gezicht, soms voelt het echt op sommige plekjes een beetje ruw aan. Wat ik zo fijn vind aan de Naïf zonnebrandcrème, is dat hij niet alleen perfect beschermd tegen de zon, maar ook nog eens de huid voedt.
Er zitten namelijk ingrediënten in als Shea Butter en Zinkoxide, waar Jesse’s huidje wel erg blij van wordt.
De zonnebrandcrème smeert makkelijk uit en er blijven geen witte vegen achter op de huid.
In de zonnebrandcrème zitten geen schadelijke stoffen zoals PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale Olie, waardoor je hem met een gerust hart kunt smeren bij je kindje. En wat ik ook een pluspunt vind, is dat hij ook nog eens lekker ruikt. En ja, ook de geur is allergeenvrij. Je voelt hem al aankomen: Wij zijn fan van Naïf!
Vooruit, nog één pluspunt: Voor iedere verkochte zonnebrandcrème doneert Naïf €0,50 aan KWF Kankerbestrijding.

Wasgel en Shampoo

Ook zat er in het pakketje dat ik ontving wasgel en shampoo. Ook deze producten ruiken heerlijk fris en zijn natuurlijk ook allergeenvrij. Beide producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen schadelijke ingrediënten. Dat maakt de wasgel en shampoo perfect voor alle kids, ook de kinderen met een extreem droge huid of eczeem.

Feitjes

Prijs zonnebrandcrème: 100ml voor €19,95
Prijs wasgel en shampoo: 200ml voor €9,95

Naïf verkoopt nog veel meer hele fijne producten, waaronder bodylotion, billencrème en baby olie.
Je kunt ook een sample aanvragen. Je krijgt dan voor €4,95 twee 15ml tubes + een waardebon voor €4,95 voor bij je volgende bestelling.

Verzending: Gratis verzendkosten vanaf €20,- (binnen Nederland)





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



2 Comments

  • Reply
    Hitteplan voor baby’s: hoe kom je de hete dagen door - Go or No Go
    25 augustus 2019 at 22:25

    […] de 6 maanden is het verstandig om ze langzaam aan de zon te laten. En let daarbij op dat je ze goed insmeert! Ga niet in één keer een hele dag, maar langzaam de tijd […]

  • Reply
    Mary-Lou
    11 juni 2016 at 08:30

    In verband met de gevoelige huid van Bas gebruik ik al een tijdje Naïf. Gaat hartstikke goed en het ruikt nog lekker ook.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.