Inspiratie

Online shoppen: Ik hou ervan!

Linda - Go or No Go

Online shoppen; ik ben er dol op! Ideaal dat ik niet de winkel in hoef, in afwachting of mijn maat of die van de jongens er wel is. En lekker thuis voor mijn eigen spiegel de kleding passen in plaats van in de paskamer. Ideaal!

Online shoppen: Ik hou ervan!

Naar de stad ga ik tegenwoordig ook bijna niet meer. Eigenlijk vooral omdat ik weinig zin heb om naar de stad te rijden en daarnaast dus omdat ik het heerlijk vind om online te shoppen.
Voor mezelf, maar zeker ook voor de jongens. Ik vind het gewoon lekker overzichtelijk dat ik alleen maar kleding te zien krijg die ik wil zien. Als ik bijvoorbeeld online bij de H&M kijk, klik ik gewoon aan dat ik alleen jongenskleding wil zien in maat 116.
Zo hoef ik dus niet die hele rekken af te struinen, maar zie ik lekker overzichtelijk welke kleding er in maat 116 is.

Kortingscodes

Een echte online shopper zoals ik gaat overigens niet zomaar een aankoop aan zonder eerst een mooie kortingscode of cashback te vinden. Soms krijg je er één thuisgestuurd, zoals deze week toevallig van de H&M. Die vonden dat ik al te lang (2 maanden?) niet online had geshopt en dus krijg ik een kortingscode t.w.v. 10% + gratis verzending.
Maar heb je nu niet zo’n code thuis gestuurd gekregen, zijn er ook andere mogelijkheden om een code te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld zoeken op Google naar leuke cashback acties of websites die kortingscodes verzamelen. Super handig, want als je dan je favoriete winkel een opzoekt, zie je meteen of er kortingen of cashbacks beschikbaar zijn. Zo kwam ik dus uit op een leuke korting bij de Hema, waarbij ik twee kindershirts voor €10,- kreeg. Toch weer mooi meegenomen! 🙂

Naast de kortingen vind ik online shoppen ook heerlijk omdat ik gewoon thuis de kleding aan kan passen. Ook voor de jongens. Passen wanneer ze zin hebben en ze hoeven zo niet met mij door de winkel heen te struinen.
Past het niet, dan heb je bij veel winkels geen retourkosten, dus het kost je meestal weinig of niets om online te shoppen. En je bespaart je natuurlijk ook weer benzinekosten uit én alle verleidingen die je normaal in de stad moet zien te weerstaan.

Shop jij ook wel eens online?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Sarah
  8 juni 2016 at 21:42

  Ik ben ook fan van online shoppen. Geen drukte in de winkels, geen jengelende peuter aan je been, … alleen maar voordelen. ^^

 • Reply
  Birgit
  7 juni 2016 at 20:41

  Ik shop juist niet graag online. Vooral kleding wil ik voelen en passen en bekijken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.