Entertainment Inspiratie TV-series

Netflix Stream Tag – Mijn favoriete series en meer

Linda - Go or No Go

Netflix Stream Tag

1. WAT WAS HET MOMENT DAT JE DACHT ‘NU MOET IK WEL’ EN EEN ABONNEMENT NAM OP NETFLIX?

Ongeveer een jaar geleden ging ik voor een proefmaand bij Netflix. We wilde heel erg graag een serie kijken die toen op Netflix te zien was, dus met het idee: ‘ die kijken we mooi in die maand en dan stoppen we er weer mee’  kozen we voor de proefmaand. Je voelt natuurlijk allang aankomen dat we na die proefmaand nooit meer gestopt zijn, haha. We gingen zelfs voor een uitbreiding, want ik vroeg aan 3 vriendinnen of ze mee wilde doen met een vriendenabonnement. Dat werkt perfect! Voor 12 euro per maand heb je zo’n abonnement en per persoon kost het dus maar 3 euro per maand. Dat is nog eens leuk betaalbaar.
Inmiddels is er alweer het een en ander aangepast want sinds begin dit jaar ben ik een Netflix Stream Team member 🙂

3. WAAR KIJK JE NAAR NETFLIX?

Op tv. Via KPN heb je een soort app op de tv waar je zo Netflix mee aan kunt klikken. Daan en Jesse kijken soms Netflix op de tablet. Dan mogen ze in het weekend lekker bij ons in bed zitten, tablet erbij en filmpje kijken. Heerlijk! We hebben op onze slaapkamer ook gewoon een tv staan waar ze Netflix op kunnen kijken, maar ze vinden het juist gezellig om met de tablet op schoot te kijken.

4. ZIJN ER SERIES DIE JE WEL KIJKT MAAR EIGENLIJK NIET ECHT LEUK VINDT?

Ik heb een hele tijd House of Cards gekeken. Dat is natuurlijk een super populaire serie en ik dacht, die moet ik wel leuk vinden! Maar na anderhalve seizoen vond ik het echt niet meer leuk om naar te kijken en zat ik meer op mijn laptop te kijken dan naar de tv.

5. WAT IS JE FAVORIETE NETFLIXHAPJE EN DRANKJE?

Ik vind het heerlijk om lekker te sneukelen tijdens een goede serie. Een bakje chips is altijd goed. Qua drank gewoon water. Het is maar goed dat ik tijdens het kijken naar Netflix geen wijntjes ofzo drink, want dan zou ik bijna iedere avond dronken zijn 😉

6. IS ER EEN SERIE DIE JE SAMEN MET JE PARTNER KIJKT?

Haha, bijna alleen maar juist! Mijn man houdt gelukkig van dezelfde soort series als ik. Inclusief series waarvan je wellicht zou denken dat ze voornamelijk leuk zijn voor vrouwen. Zo zijn we op dit moment bezig aan seizoen 3 van Drop Dead Diva en natuurlijk het nieuwste seizoen van Orange Is The New Black.
Ik ben toevallig vorige week voor de eerste keer begonnen met een serie alleen kijken op Netflix. Ik heb nu schoolvakantie van mijn opleiding en dus wat tijd over, haha. Ik ben begonnen met Gossip Girl en ben nu al onwijs verslaafd. Na 1.5 week ben ik al bijna door seizoen 2 heen, haha.
Mijn man volgt op dit moment Misfits. Als ik niet thuis ben, kijkt hij daar naar. Ik hou niet van teveel bovennatuurlijke onzin in een serie, haha.

7. WAT IS JE FAVORIETE NETFLIX ORIGINAL?

Ik ben echt gek op Orange Is The New Black! Dat vind ik zo’n heerlijke serie! Een van de leukste originals for sure!

8. WAT ZIJN JE TOP-5 NETFLIX AANRADERS VOOR VOLWASSENEN?

Ohhh moeilijk om er maar 5 te kiezen! Ok… White Collar, Sons of Anarchy, Prison Break, Breaking Bad, Dexter……..en The Following, The Killing, Orphan Black, Lie to Me, The CliĂ«nt List en Scorpion en Suits. Zo. Dat zijn er 5, zo ongeveer. (Aargh, ok, deze vraag is niet te doen voor een Netflix verslaafde!)
Stuk voor stuk geweldige series en ik vind het altijd zoooo jammer als ik dan lees dat er geen nieuwe seizoenen meer komen. Maar gelukkig vind ik dan altijd wel weer een nieuwe serie.

9. WELKE VIJF SERIES KIJKEN JE KINDEREN GRAAG?

Daan en Jesse kijken graag kinderseries op Netflix. Ze kijken graag naar Pokémon, Total Drama, Angry Birds, Transformers en Danger Mouse. Sinds kort kijken ze ook Voltron.
Pokémon staat trouwens wel met stip op nummer 1, want ze hebben alle soorten en seizoenen al minstens 3 keer helemaal gezien. Zelfs de kinderuitnodigingen gingen in Pokémon stijl.

10. WELKE SERIE ZOU JE NIET SNEL KIJKEN?

Alle series die echt gericht zijn op het bovennatuurlijke. Bijvoorbeeld Sense8 of The Walking Dead (al moet ik die haast wel een keer gaan kijken, aangezien half Nederland die serie te gek vindt volgens mij)

11. WIE IS JE FAVORIETE ACTEUR / ACTRICE UIT EEN NETFLIXSERIE?

Sja, ik kan niet anders dan kiezen voor die veeeel te knappe Matthew Bomer van White Collar.

12. WAT ZIJN SERIES DIE VOLGENS NETFLIX OP DIT MOMENT JOUW BESTE KEUS ZOUDEN ZIJN?

Prison Break (al gezien), Family Guy (vreselijk), Planes (Daan en Jesse), Teenwolf (no way) en Imagine You & Me (een film, daar kijken we eigenlijk nooit naar op Netflix)

13. WAT STAAT ER NOG OP JE KIJKLIJST?

Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar Fuller House en Making a Murderer.

14. OP WELK VOLGEND SEIZOEN KUN JE NIET WACHTEN?

White Collar, Suits en The Blacklist. Dus kom maar op!

15. WELKE SERIES / FILMS ZOU JE GRAAG OP NETFLIX WILLEN ZIEN?

Glee! Die serie heb ik een hele tijd gevolgd, toen helaas een seizoen gemist en de seizoenen daarna niet meer gekeken doordat ik die ene gemist had. Maar ik zou hem nog steeds super graag zien.

16. ZOU JE NOG ZONDER NETFLIX KUNNEN?

Kunnen ja, willen nee. 🙂

♄ ♄ ♄ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♄ ♄ ♄

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.