Evenementen Uitstapjes met je kids

Op bezoek bij de My Little Pony Vriendschap Tour

Met 2 meiden in huis zijn er soms van die dingen waar je niet aan ontkomt, zoals prinsessenverkleedkleren en overal glitters. Momenteel is dan ook het favoriete speelgoed en het favoriete tekenfilmpje My Little Pony. Al die ingewikkelde namen als Rainbow Dash, FlutterShy en Rarity worden als de gewoonste zaak van de wereld uitgesproken door onze 3-jarige. Natuurlijk kon een bezoekje aan de My Little Pony Vriendschap Tour niet uitblijven. Go or No Go nodigde ons uit om een kijkje gaan nemen, tot grote vreugde van de meiden.

My Little Pony Vriendschap Tour

Deze zomer tourt de My Little Pony Vriendschap Tour door Nederland. De mooie roze bus duikt op in verschillende steden in Nederland. Tijdens de Little Pony Vriendschap Tour mogen elke tien minuten zes kinderen (leeftijd 3-12 jaar) mee met iemand van de My Little Pony Crew.

My little pony vriendschap tour bus

Om te beginnen mogen alle kinderen vertellen waar in My Little Pony Land ze zouden willen wonen. Na een kennismakingsrondje mogen de kinderen de bus betreden. Daar krijgen ze eerst allemaal een Cutie-Mark op hun wang of hand. De kinderen kunnen elkaar daar dan bij helpen. In de bus staat een grote mand met verschillende My Little Pony verkleedspullen. Ieder kind kan daar iets leuks uitzoeken en er wordt een Magische Foto van ze gemaakt. De foto is eerst wit en na een aantal keer wapperen komt opeens de foto tevoorschijn.

My little pony vriendschap tour 2

Als afsluiting spelen de kinderen nog een spelletje Reuze My Little Pony Domino voor de bus. Als ze de Domino allemaal goed aan elkaar hebben gelegd, krijgen ze allemaal een heuse My Little Pony Goodiebag.
Voordat we weggingen moesten we natuurlijk ook nog op de foto met Pinkie Pie en Twilight Sparkle en een foto maken met het grote My Little Pony bord.

MLPT - GONG 5

De dames hadden al weken uit gekeken en stonden dan ook te poppelen om in de bus te mogen. Vanaf het moment dat My Little Pony Crewlid Femke de dames mee nam, waren ze een en al oor. Ze hebben van het begin tot het einde er van genoten en natuurlijk was de goodiebag de kers op de taart.

My little pony vriendschap tour goodiebag

Wil je ook een kijkje gaan nemen?

De Tour is nog te vinden op de volgende locaties

Zaterdag 18 juni Tussen 10:00 en 16:00 – Toys XL – Stada Stores Breda
Zaterdag 25 juni Tussen 10:00 en 16:00 – Intertoys – Leeuwarden  (Let op! De bus staat op Lombartplein, op 400 m afstand van Intertoys)
Woensdag 20 juli Tussen 10:00 en 16:00 – Toys XL – Plein Westermaat Hengelo
Woensdag 27 juli Tussen 10:00 en 16:00 – Toys XL – Retailpark Roermond

Er worden nog meer locaties toegevoegd, dus hou de My Little Pony Vriendschap Tour website in de gaten! (Alle data, locaties en tijden zijn onder voorbehoud en kunnen worden gewijzigd.)

My little pony vriendschap tour

My Little Pony Vriendschap club

Nog niet genoeg van alle My Little Pony? Wordt dan ook lid van de My Little Pony Vriendschap Club. Op deze website kun je inloggen met je eigen account, spelletjes spelen, schatten jagen, video’s kijken en vriendschapslessen volgen. Met al deze activiteiten kun je vriendschapspunten sparen Met deze punten kun je vervolgens weer Badges openen om nog meer toegang te krijgen op de site. Ook zijn er leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Doordat je als ouder je eigen email adres invult bij aanmelden, krijg je een email als je kind iets aanvraagt op de site (bijvoorbeeld het welkomstpakket). Zo kun je een oogje in het zeil houden.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.