Finding Dory duikt op tijdens Zwem4daagse

Linda - Go or No Go

Finding Dory - Zwem4daagse

Waren jullie kids (en jullie zelf) ook zo’n fan van Finding Nemo? Ik zelf in het bijzonder van het visje Dory, heerlijk!
Goed nieuws, want Finding Dory duikt op in zwembaden tijdens de zwem4daagse!

Tijdens de week van de Zwem4daagse gaat de nieuwe film Finding Dory in première. Disney gaat samenwerken met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) door de film Finding Dory te gebruiken als inspiratie, waarmee kinderen en families worden aangemoedigd te blijven zwemmen.

Vanaf 29 juni zijn Dory en haar vrienden te zien in alle deelnemende zwembaden tijdens de Zwem4daagse die op verschillende locaties in de zomer worden georganiseerd. De KNZB en Disney laten hiermee zien dat bewegen en plezier hebben heel goed samen gaan en hopen hiermee nog meer gezinnen te stimuleren om te gaan zwemmen.

De Zwem4daagse

De Zwem4daagse is het grootste landelijke zwemevenement van Nederland gesteund door de KNZB. Meer dan 400 organisaties zijn hierbij betrokken en maken het een feestelijk en sportief evenement. De Zwem4daagse is voor iedereen: samen met familie of vrienden kun je deze uitdaging aangaan en zwem je 4 dagen achter elkaar in een deelnemend zwembad in de buurt. En zoals gezegd duiken dit jaar de figuren uit Finding Dory op. Je gaat in het Zwem4daagse materiaal de hoofdrolspelers terug zien en je ontvangt na deelname een Finding Dory pin én gratis bioscoopkaartje.

Finding dory stemmen

Finding Dory

In de nieuwe film ontmoeten Nemo en Dory elkaar weer. Het vriendelijke, maar o zo vergeetachtige blauwe visje Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten?
Vooral dat laatste, ik moet al lachen als ik bedenk hoe Dory als een walvis praat. Heerlijk!

Ga jij Finding Dory zien in de bioscoop? Onlangs gingen wij naar de persvoorstelling en binnenkort lees je op Go or No Go wat we van de film vinden!

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  Linda Meester
  10 augustus 2017 at 22:01

  In 2017 kregen we naast de oorkonde een Finding Dory frisbee

 • Avatar
  Reply
  linda meester
  18 juni 2016 at 18:27

  Ja, wij gaan want we doen vanaf maandag mee aan de zwem4daagse

  • Go or No Go
   Reply
   Go or No Go
   18 juni 2016 at 18:35

   Wat leuk Linda!! Veel plezier.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.