Klaar voor groep 3 met Duifhuizen tassen & koffers

IMG_0338

Back2School: Daan en Jesse gaan na de zomervakantie naar groep 3! Ze zijn er zelf erg aan toe, het worden al echte grote jongens! En bij grote jongens horen natuurlijk ook stoere schooltassen!

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik voor Daan en Jesse twee stoere rugzakken uitzoeken om te reviewen. Super leuk, want op de website van Duifhuizen tassen & koffers heb je keuze uit ontzettend veel gave tassen. Hierbij kun je denken aan merken zoals Zebra Trends, Eastpak, Herschel en Urban Junk.

Stoere rugzakken voor school

Voor de jongens ging ik naar schooltassen en vervolgens koos ik voor de kindertassen. Dat werkt erg fijn, want zo krijg je alleen de tassen te zien voor kinderen en hoef ik dus niet extra op te letten of ik wel de juiste maat rugzak kies. Van leuke vrolijke kinderdesigns tot stoere tassen. Daan en Jesse voelen zich super stoer nu ze naar groep 3 gaan en dus kozen ze ervoor om stoere rugzakken uit te kiezen.

Update 2021: mag ik je even laten weten dat deze tassen gewoon al VIJF jaar worden gebruikt? Elke dag gaan ze mee naar school en nog altijd zijn ze totaal niet versleten. Echt een kwaliteit tas dus!!

IMG_0323

Vingino Jeans it is!

Al gauw kwamen we uit op de Vingino Jeans rugzakken. Ik vind ze echt geweldig en toen Daan en Jesse mee kwamen kijken op de computer waren ze meteen enthousiast. Samen kozen we voor de Vingino Jeans rugzak Valco Denim Blue en Vingino Jeans rugzak Valco Dark Blue. De bestelling werd geplaatst en enkele dagen later waren de rugzakken al in huis.
Daan en Jesse mochten het pakketje open maken en direct was duidelijk wie welke kleur rugzak wilde. Toch fijn, anders hadden we een klein probleempje 😉

IMG_0342

Beide jongens vroegen vervolgens meteen: “Mama, kun jij de tas open maken??” … ze zagen namelijk een riempje zitten en dus dachten ze dat ze dat niet konden. Maar gelukkig heeft Vingino Jeans daar over nagedacht. De riempjes hoef je namelijk helemaal niet los te maken, die klik je gewoon met een super handig magneetje los, en klaar.
Wat Daan en Jesse verder heel leuk en fijn vinden aan de tas, is dat er een klein voorvakje zit. Ze vinden het namelijk heel leuk om kleine spulletjes mee te nemen of te verzamelen, bijvoorbeeld steentjes of kleine poppetjes. Nu hebben ze een speciaal vakje waar ze die in kunnen doen.

IMG_0318

De binnenkant van de rugzak bestaat uit 2 delen, waarvan 1 deel een laptopvak is. Dat maakt dat deze rugzak niet alleen voor school, maar ook voor bijvoorbeeld vakantie. De Kurio Smart van Daan en Jesse past perfect in de tas en is extra beschermd door het verdikte laptopvak.
Er is uiteraard meer dan voldoende plek in de rugzak voor drinken, fruit, een lunchpakket en eventuele extra’s.

IMG_0320

Draagcomfort

Natuurlijk vond ik het ook vooral belangrijk dat de tas goed en fijn zit. Stevig, niet te groot of te klein en niet vervelend in de nek of de rug.
Wat ik een groot pluspunt vindt, is dat de hendels van de tas los van elkaar op de tas zijn gemaakt. Bij veel goedkopere rugzakken zie je vaak dat de hendels aan elkaar zitten bovenaan en vanuit dat punt vastgemaakt op de tas. Dat is bij deze rugzakken van Vingino Jeans niet, waardoor het draagcomfort wordt vergroot. De hendels zijn te verstellen, waardoor je de tas passend kunt maken bij je kind. Daan en Jesse zijn twee slanke 6-jarige jongens waarbij de tas perfect past. De hendels zitten wel bijna op hun strakst nu, dus hij kan nog lekker lang mee.
De maat van de tas is perfect. Hij is qua grootte natuurlijk perfect voor school, maar ook voor een uitstapje, als logeertas of als handbagage op vakantie.

IMG_0330

Go or No Go

Daan en Jesse zijn onwijs blij met hun nieuwe schooltassen en stiekem hebben ze de rugzakken al een keer mee naar school genomen, ook al zitten ze nog in groep 2. Ze wilde namelijk heel graag de rugzak in de klas laten zien, omdat ze ze zo mooi vonden. En ach, ook al zitten ze nog niet in groep 3, ook nu zijn het al twee super stoere jongens, dus waarom ook niet!
Namens Daan en Jesse mag ik een dikke GO geven voor deze stoere rugzakken. Ook een GO voor Duifhuizen tassen & koffers aangezien ik het aanbod ontzettend ruim vindt en de bestelling snel geleverd was.

IMG_0310
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  Marguerita
  30 juni 2016 at 21:50

  Leuke tassen heb je gekozen, zo te zien zijn ze er blij mee!

 • Reply
  Volgmama
  30 juni 2016 at 17:02

  Vet stoer die tassen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.