Speelfiguren & Voertuigen

De Angry Birds namen op een rij

Angry Birds Plus supermarkt

Ik heb een tijdje terug een blog geschreven over de Angry Birds. Daarin had ik een paar Angry Birds namen genoemd. Nu krijg ik veel vragen over hoe welke Angry Bird heet en hoe nu eigenlijk alle Angry Birds heten. Ook weet niet iedereen hoe de Angry Birds uit de film heten. Daarom speciaal voor jullie alle Angry Birds namen op een rijtje.

Alle Angry Birds namen op een rijtje

Bij de Plus Supermarkt kun je de Angry Birds sparen. Veel mensen hebben ze inmiddels al compleet of zijn volop aan het ruilen. Los van de Plus: Angry Birds zijn gewoon helemaal hip op het moment! Er is natuurlijk net een nieuwe film uit en dat is te merken. Overal duiken de gekke, grappige en boze vogeltjes op. Daan en Jesse slapen inmiddels met een Angry Bird knuffel en ook bij de Mac Donalds ontkom je niet aan de Angry Birds.
Oh en gisteren kwamen we ook nog echte Angry Bird toetjes tegen bij de Appie! Met een Angry Bird figuurtje erin natuurlijk.

Niet zo gek dus dat veel kids en hun ouders benieuwd zijn hoe die Angry Birds nu eigenlijk heten. Dus vertel ik jullie bij deze de enige echte Angry Birds namen.
Komtie! Op de foto zie je alle Angry Birds. We gaan van boven naar beneden en van links naar rechts.

 

Golden RedAngry Birds namen

TNT
Blue
Hal

Pig
Bubbles
Peckingpah

Blue
Matilda
Blue

Timothy
Eva
Red
Pig

Chuck
Edward
Shirley
Stella

Cyrus
Pig
TNT
Trailer Chick

Bomb
Terrence
Leonard

Tot slot zijn er nog drie special Editions, zie foto hieronder. Volgorde van links naar rechts:

Chef Pig
Mighty Eagle
Judge

Angry Birds special Edition

Zo, dat waren alle Angry Birds namen op een rijtje! Daan en Jesse hebben veel gestapeld met de Angry Birds van de Plus, maar echt hoog kwamen ze niet hoor. Het bleek toch nog een behoorlijk lastige klus.
En natuurlijk maakten ze het elkaar ook niet echt makkelijk, want iedere keer hadden ze elkaars Angry Birds weer nodig. Samen een toren bouwen bleek een te grote uitdaging en dus werden er voornamelijk kleine torentjes of lange slierten gemaakt. De Angry Birds liggen momenteel in mijn auto, zodat ze onderweg er mee kunnen spelen. Hele fantasieverhalen komen langs!

Angry birds plus

Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen helpen met de Angry Birds namen. En heb je nog vragen, just ask! 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.