Boeken Game reviews

Een 3D dino wereld in je eigen huis!

Linda - Go or No Go

Wooohh, de nieuwe spaaractie van de Albert Heijn is hier na 1 week al een groot succes! Zelfs mama is onder de indruk van de 3D dino wereld! 

Daan en Jesse hebben deze week hun eerste dinosaurus stickers in het grote Dino & Freek verzamelboek geplakt. Heerlijk vind ik het om te zien.. die spanning bij het open maken van ieder pakketje stickers. Zou het een nieuwe zijn, of een dubbele. En zouden het botjes zijn, een dino of misschien wel een telefoon-sticker!

T-Rex

Losse botjes heb je nodig om een groot T-Rex skelet te maken. Deze bestaat uit 57 stickertjes met losse botjes, beenderen en een schedel. De jongens vinden het heel gaaf dat ze met de stickers hun eigen dinosaurus bouwen.

dino boek

Spelletjes

Dan heb je natuurlijk de gewone stickers, met de verschillende dino’s, dino afdrukken en nog veel meer. Jesse en Daan lezen zelf iedere dinosaurus naam, waardoor de namen vaak nog exotischer klinken dan ze al waren. Door het boek heen zitten ook heel veel leuke stukjes om te lezen. Er zitten enorm veel leuke weetjes in en leuke spelletjes. Zoekplaatjes, een doolhof, puzzels en ga zo maar door.

dino sparen

Virtual Reality

En dan heb je natuurlijk nog de plaatjes waarbij Daan en Jesse het hardste juichen. De Virtual Reality plaatjes. Bij deze plaatjes heb je de dino app van de Albert Heijn nodig. Als je de app hebt gedownload, kun je deze speciale kaartjes scannen. Zodra het speciale dinokaartje gescand is, verschijnt de dinosaurus meteen op je telefoon of tablet. De camera loopt dan natuurlijk ook nog, waardoor je de dino ineens midden in je huiskamer hebt staan. Heel erg gaaf! Ook wordt de gescande dino opgeslagen in je dino verzameling. Met deze verzameling kun je vervolgens weer iets heel gaafs doen. Hiervoor heb je de VR bril nodig. Deze kun je bij de Albert Heijn voor een prikkie kopen en het is √©cht heel erg leuk. Je zet je telefoon in de bril, en vervolgens geef je in de app aan dat je de VR bril wilt gebruiken. Zodra je de bril voor je ogen houdt, stap je in een geweldige 3D dino wereld. Je kunt 360 graden om je heen kijken. Door naar een bepaalde knop te kijken, kun je de telefoon besturen. Zo kun je terwijl je de bril draagt kiezen welke dinosaurus je wilt zien en of je bijvoorbeeld terug wilt naar je verzameling. Terwijl je de dino’s bekijkt, verschijnt Freek ook nog eens in je beeld en vertelt informatie over de dinosaurussen.

Dino albert heijn

Daan en Jesse vinden het geweldig. Vele oooh’s en aaah’s komen langs als ze de bril op hebben. Wel zorg ik ervoor dat ze zitten tijdens het VR-spel. Kids kunnen namelijk duizelig worden of ergens tegen aan botsen, aangezien ze in een hele andere wereld zitten met de bril op. Er zijn 19 verschillende VR dino plaatjes.

augmented reality albert heijn

Meer boodschappen!

De jongens kunnen niet wachten tot we volgende week weer onze boodschappen gaan doen! Wat ook gaaf is, om met de app en de VR plaatjes het park in te gaan, of de tuin in. Zo kun je de dino’s ineens over straat laten lopen, of over de glijbaan ūüėČ
Super leuk! Wij gaan ze zeker allemaal sparen. Sparen jullie ook mee?

Freek dino
‚ô• ‚ô• ‚ô• Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ‚ô• ‚ô• ‚ô•

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.