When I say Netflix you say..

vrienden account netflix

Netflix is inmiddels een begrip hier in huis. “Mogen we Netflix?”, “Welke serie kijken we vandaag?” en “Staat die serie ook op Netflix?” zijn hier dagelijks terugkerende kreten. Niet alleen bij Daan en Jesse, nee hoor, ook Arno en ik schakelen vrijwel dagelijks de gewone tv over op Netflix. Tijd voor een onderzoekje!

Jesse (6 jr)
When I say Netflix you say Angry Birds

Ja, onze jongens zijn op dit moment helemaal fan van Angry Birds. En dat snap ik best, want die filmpjes op Netflix zijn stiekem echt hilarisch. Als ik soms met een schuin oog mee zit te kijken naar een Angry Birds filmpje, zit ik altijd mee te lachen. Ze zijn erg grappig. Er staat één seizoen online, die we inmiddels al tien keer gezien hebben, maar gelukkig blijven ze ze leuk vinden. En we duimen natuurlijk voor een tweede seizoen.

Angry Birds netflix

Daan (6 jr)
When I say Netflix you say Pokémon

Pokémon wordt hier inmiddels al ruim een jaar gekeken en Daan en Jesse blijven fan. Van de eerste afleveringen van het eerste seizoen, tot de nieuwste afleveringen die ik bijna niet meer terug ken. Die eerste vind ik overigens veel leuker, maar dat heeft vast iets met nostalgie te maken.

netflix

Arno (42 jr)
When I say Netflix you say Arrow

Niet dat hij dat de beste serie vindt, maar die is hij op dit moment toevallig aan het volgen. Negen van de tien series kijken wij samen, maar ik heb niet zoveel met het bovennatuurlijke gedoetje, vampieren en zombies. Dus die mag Arno lekker alleen kijken.
Arrow vertelt de avonturen van de legendarische DC held Green Arrow in de moderne tijd.

Arrow netflix

Linda (29 jr)
When I say Netflix you say White Collar

Dat is de  eerste die in me op komt. Waarom? Dat zal vast aan Neal Caffrey, oftewel Matthew Bomer. Die man is qua looks echt te perfect. Van z’n heldere blauwe ogen tot dat dansende donkere haar. I love it!
White Collar is een Amerikaanse misdaad, comedy-drama en gaat over over Neal Caffrey. Neal is een oplichter (con-man) en na een aantal jaren opgepakt door de FBI. Toch weet hij uit de super beveiligde gevangenis te ontsnappen. Peter Burke, een fbi-agent weet hem uiteindelijk weer op te sporen en te arresteren. Echter deze keer geeft Neal belangrijke informatie over een onderzoek, waardoor de FBI merkt dat ze hem goed kunnen gebruiken met andere zaken. En dus mag Neil zich aansluiten bij de FBI en daar zijn vrijheid terugverdienen door te helpen bij allerlei zaken. Het is echt een hele gave serie, binnen een paar weken hadden we de 5 seizoenen er doorheen. Gelukkig is er nog een zesde seizoen en naar verwachting verschijnt die dit jaar nog op Netflix.

serie netflix

En nu ben ik natuurlijk benieuwd:

When I say Netflix you say … ?

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

5 Comments

 • Reply
  Fleur
  21 mei 2016 at 13:26

  Orange is the new Black! Heel benieuwd naar het nieuwe seizoen die volgende maand uitkomt.
  Mijn meiden kijken My Little Pony, Angry Birds, Barbie en alle Disney en Pixar films. Momenteel kijken ze ook Chaplin & Co.

 • Reply
  Birgit
  21 mei 2016 at 13:24

  When you say netflix, I say noflix….

  Wij hebben helaas geen Netflix thuis.

  • Reply
   Go or No Go
   23 mei 2016 at 20:12

   Tijd voor een proefmaandje dan!! 😉

 • Reply
  Lisette van Dijk
  21 mei 2016 at 09:17

  We hebben het nu een weekje en ik heb nog niks gekeken .. twan is weg van Narcos en de kids kijken niks anders dan Kong .. en nadat ik ze gezegd heb dat Angry Birds erop staat, moet ie meteen aan 😉

  • Reply
   Go or No Go
   21 mei 2016 at 09:21

   Oh wat leuk dat jullie nu ook netflix hebben! Heb je de proefmaand?
   Kong ken ik nog niet! Zal eens kijken straks..
   Have fun met de Angry Birds 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.