Inspiratie Vaderdag

Vaderdag inspiratie!

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Met Moederdag ben ik door mijn lieve kinderen en met een beetje hulp van papa ontzettend verwend. Twee prachtige knutselwerkjes, lieve cadeautjes, een bosje bloemen en een heerlijk ontbijt. Natuurlijk wil ik samen met Daan en Jesse papa met Vaderdag ook in het zonnetje zetten. Ik kwam bij Posters.nl zoveel leuks tegen, dus ik zeg tijd voor een inspiratieblog! 

Daan en Jesse’s papa is dol op muziek. Hij heeft jaren in een band gespeeld en zingt nog altijd graag. Daarnaast speelt hij gitaar en piano. Onze kast staat vol cd’s waar hij graag naar luistert, dus voor mij makkelijk om te kijken wat zijn favorieten zijn.
Nu lijkt het mij een gaaf idee om bijvoorbeeld twee of drie posters van echte muziekhelden ingelijst in de gang op te hangen. Bij Posters.nl heb je onwijs veel keuze als het gaat om muziekposters. Natuurlijk vind je zowel de muziekhelden van vroeger als van nu.

Muziek posters

Wat me ook gaaf lijkt, is een mooie poster van een stad waar we met ons gezin geweest zijn of heen zouden willen. Dromen mag, toch?! Een poster van een mooie stad lijkt me perfect voor onze slaapkamer. En voor Daan en Jesse ook reuze interessant. Zéker als ze de stad of het gebouw in het echt ook gezien hebben of ooit gaan zien.

Steden posters

Wat ik trouwens ook echt geweldig én tijdloos vindt, zijn de wereldkaarten. Die passen overal bij, ik zou hem zelfs gaaf vinden boven de bank in onze huiskamer. Ook nog eens onwijs leerzaam voor de kids, ik weet zeker dat ze papa het hemd van het lijf zouden vragen over waar welk land ligt.
wereldkaart poster

Gelukkig heeft onze papa ook een flinke dosis humor, en dus zou het ook wel grappig zijn om te gaan voor een poster vol humor. Leuk voor in de werkkamer, garage of studeerkamer.

humor posters

Daan en Jesse zouden natuurlijk kiezen voor de humor posters, en vooral de kikker vinden ze helemaal geweldig.
Zelf ben ik een echt verliefd op de sepia wereldkaart poster! Al denk ik dat de muziekposters het meest in de smaak zullen vallen bij papa. Misschien moeten we er maar gewoon drie uitkiezen dan!

Als je trouwens je vader, naast een stoere poster, nog met iets anders wil verrassen, zijn de stoere Vaderdag mokken natuurlijk ook altijd leuk. Die blijven gewoon leuk, zeker als je hem voor je hem geeft vult met zijn lievelingssnoepjes. 😉

Vaderdag mok

Wat vind jij, welke poster zouden we moeten kiezen voor het Vaderdag cadeau?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  6 juni 2016 at 14:59

  Mijn man zou voor de bruine wereldkaart kiezen denk ik 🙂

 • Reply
  Volgmama
  23 mei 2016 at 09:16

  Ik vind de poster met kikker erg leuk!

 • Reply
  Lisette van Dijk
  19 mei 2016 at 19:33

  Super gaaf allemaal! Ik kende ze nog niet, zal eens gaan kijken! Thanks voor het delen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.