6 jaar 7 jaar 8 jaar Educatief

{ Review } | Punten scoren met smackies van Goliath

Wij zijn altijd op zoek naar leuk binnenspeelgoed. Het regent helaas vaker dan we zouden willen in Nederland en dan is het heerlijk als de kids zich binnen lekker kunnen vermaken. We maakten kennis met de Smackies.

Wij kregen voor deze review de Smackies Big Set van Goliath. Hierin zitten 4 gewone kleuren en 1 special edition kleur. Daarbij zitten er bij deze set 5 doelwitten waar je met de Smackies op kunt mikken. De stickers plak je op een glad oppervlakte en dan is het gooien maar!

Smackies

Wij plakten de stickers op het raam. Extra leuk, want als je een doelwit mist, blijven de Smackies ook op het raam plakken. Overigens hadden we gedacht en gehoopt dat de doelwitten raamstickers zouden zijn die je er makkelijk op en af kon halen. Dat bleek helaas niet zo te zijn, het zijn echte stickers. Gelukkig konden we de stickers wel weer goed van het raam afhalen en vervolgens hebben we ze op een gladde plaat geplakt.

Smackies Goliath

In de Big Set zitten ook losse stickervellen met gezichtjes. De Smackies hebben namelijk maar aan één kant een gezichtje. De kinderen kunnen dus zelf de Smackies gezichtjes geven. Dat vonden Daan en Jesse erg leuk, zelf hun speelgoed versieren! Vervolgens kon het gooien beginnen!

Even oefenen

Daan en Jesse hadden wel echt even oefening nodig met het gooien. Ze begonnen te zacht waardoor ze niet blijven plakken. Ook blijven ze niet plakken als je een beetje scheef gooit. Uiteindelijk hadden ze het na een tijdje oefenen door en werd het mikken op de 50 punten! Papa en mama deden ook lekker mee, want wie vindt het nu niet leuk om punten te scoren met een gooi en mik spelletje.
Mooi meegenomen is dat je op deze manier, spelenderwijs, samen met je kind de scores op kunt tellen en dus leert optellen.

Review Smackies goliath

Go or No Go

De Smackies zien er grappig uit en er zijn verschillende sets waar je uit kunt kiezen. Ook zijn ze los te koop, wat ik sowieso een pluspunt vind. Het lukt Daan en Jesse goed om ze te gooien en te laten plakken, al had het wel even tijd nodig om het te leren.
Van de stickers vinden we het jammer dat het geen raamstickers zijn, maar nu ze op een gladde plaat zitten gaat het ook goed. Raamstickers zouden echter wel écht een dik pluspunt zijn.
De Smackies krijgen wel een GO, en wie weet komt er ooit een raamsticker-uitbreiding!

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Prijs: Losse Smackies hebben een adviesprijs van €3,99. De set die ik ontving heeft een adviesprijs van €15,99. Ze zijn onder andere hier te koop.
Speelduur: 15 minuten

Stickers review goliath

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 mei 2016 at 11:52

  Ik vind het leuk speelgoed. Het ziet er ook zo vrolijk uit!

 • Reply
  Volgmama
  23 mei 2016 at 09:14

  Dat ziet er leuk uit!

 • Reply
  Birgit
  23 mei 2016 at 09:03

  Ik had ze al eens zien liggen in de winkel, maar wist eigenlijk niet zo goed wat het was.
  Het ziet er leuk uit, maar is het ook een beetje stevig? Mijn kinderen kunnen nogal lomp zijn en dan ben ik bang dat het geen lang leven is beschonken…

  • Reply
   Go or No Go
   23 mei 2016 at 15:23

   Ja ze zijn zeker stevig 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.