Mommy’s Musthaves – Joyce van MamsatWork

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go or No Go.
Avatar

Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

Mommy's Musthaves logo 6

Vandaag vertelt Joyce van MamsatWork  jullie over haar Mommy’s Musthaves!

Joyce heeft een persoonlijke lifestyleblog genaamd MamsatWork. MamsatWork is voor elke vrouw die naast haar gezin ook haar eigen ontwikkeling opzoekt. Voor elke vrouw die naast haar gezin nog werkt; voor een baas óf bijvoorbeeld in een eigen zaak. Daarnaast runt Joyce haar eigen webshop met kinderkleding, genaamd Zazou. En tot slot is Joyce ook nog eigenaresse van Hairclippy.eu.

Wie ben je?
Ik ben Joyce van de Pas en sinds 5 jaar internetondernemer met veel plezier. Ik ben getrouwd met Frank en we hebben samen 2 schatten van kinderen die ik ook écht wel eens achter het behang wil plakken. Een zoon van 11 en een dochter van 6. Hartstikke leuk om het verschil tussen beiden te zien. Onze oudste is in zijn hart een echte lieverd, maar begint nu wel een beetje pubergedrag te vertonen en de jongste lijkt qua karakter heel erg op haar moeder. Eerlijk, komt voor zichzelf op, een harde werker, maar zet zichzelf niet op de voorgrond.

Joyce portret zw

Waarmee knutselen je kids het liefste?
De oudste doet niets liever dan gamen tegenwoordig, dus daar kan ik niet veel meer over vertellen. Onze dochter houdt enorm van alles wat met creativiteit te maken heeft. Kleien, verven, kleuren , knippen en plakken. Ik denk niet dat ze echt een voorkeur heeft. Helaas heeft ze wel een beetje pech met haar ouders 😉 Vader is absoluut niet creatief. Moeder wel maar die gunt zich geen tijd daarvoor..

Welk creatief speelgoed vinden je kinderen het leukste?
Ik hou van speelgoed waar je je fantasie bij moet gebruiken, en LEGOstaat hier met stip op 1. We hebben aardig wat en het blijft leuk voor de kinderen om mee te spelen. Zelfs zoonlief  wil dan nog wel eens meedoen. Samen bouwen op een zondagmiddag, heerlijk!

Welk gezelschapsspel vinden jullie het leukste om te spelen?
Kezen! Superleuk om te doen. We spelen het met vrienden, maar zeker ook met de kinderen. Ook dochterlief is hier al aardig bedreven in, dus het is het eerste wat meegaat in de koffer als we op vakantie gaan!

Heeft je kind een spelletje dat zij graag alleen (zelfstandig) speelt?
Een spelletje niet geloof ik (tenzij het een spelletje op de iPad is), maar LEGO, kleuren en dergelijke daar kan ze goed alleen mee spelen. Overigens wordt er hier vaak afgesproken met andere kinderen en dan eindigt dat vaak in verkleedpartijen en optredens. Het speelgoed wordt dan niet aangeraakt.

Hebben jullie een spelcomputer in huis?
Ja, veel van dat alles. Wel hebben we een maximum van een uur per dag dat ze eraan mogen besteden. Zoonlief speelt het liefst Minecraft en dan tegelijkertijd skypen. Met vrienden, maar ook met jongens van zijn leeftijd die in een ander deel van Nederland wonen en hij gewoon via dit spel heeft leren kennen. Best leuk eigenlijk.

Waarmee vermaakt je dochter zich tijdens een lange autorit
Normaal hebben we niets bij ons (binnen Nederland). Als we op vakantie gaan dan nemen we wat leuke dvd’s mee en kijken ze wat tv tussendoor, maar slapen ook veel.

Met welk buitenspeelgoed speelt ze het liefste?
De trampoline

Wat is de favoriete verkleedkleding van je kind?
Verkleden in verkleedkleding hebben ze hier nooit gedaan. Wel gewoon 3 verschillende outfits per dag aantrekken (dochterlief dan hè), dat wel.

Welke shampoo/douchegel vind je fijn voor je dochter?
Wij hebben geloof ik Fa, maar ik weet het niet eens zeker 😉

Welke lekkernij vinden jouw kinderen het lekkerste?
Pfoe, dat is een lastige… ze snoepen graag (welk kind niet), dus ik haal niet teveel in huis. Meestal wordt het dan iets van een Prince koekje. In het weekend gaat de voorkeur van beiden naar het gezellig  maken  van de kamer. Wat inhoudt dat ze graag borrelhapjes op tafel hebben met verschillende soorten kaas, worst, een olijfje etc.

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een aanrader voor andere ouders, oftewel een Go?
LEGO. Absoluut met stip op 1

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een tegenvaller, oftewel een No Go?
Ik heb echt een hekel aan al die plastic troep die snel kapot is. Je koopt (of krijgt) het, en je weet bij voorbaat al dat het over een week niet meer werkt. Brrrr.

Joyce, bedankt voor het delen van jouw Mommy’s Musthaves, je hebt een super leuke en vernieuwende bijdrage geleverd!
Heb je vragen aan Joyce? Stel ze gerust hieronder in een reactie.

Volgende week donderdag staat er weer een nieuwe Mommy’s Musthaves voor je klaar!


Door middel van een aantal vragen gaan we iedere week op zoek naar echte Musthaves voor ouders en kids. Iedere donderdag verteld een andere Mama over haar Musthaves. Welk speelgoed en welke producten raden zij iedere ouder aan? Je leest het hier!

Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan deze rubriek, laat het me dan weten hieronder.


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

 • Avatar
  Reply
  Vlijtig Liesje
  6 mei 2016 at 11:33

  Kezen… dat spel kende ik niet. Is dat niet iets met kaarten?

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.