Mommy’s Musthaves – Barbara van Mama met een Blog

Linda - Go or No Go

Mommy's Musthaves logo 6

Vandaag vertelt Barbara van Mama met een Blog jullie over haar Mommy’s Musthaves!

Barbara heeft een fris en vrolijk mamablog. Op MamameteenBlog schrijft Barbara met veel plezier blogs over de dagelijkse dingen die haar bezighouden. Soms is dit een recept en soms een persoonlijk verhaal, maar altijd met een vleugje humor en een toefje inspiratie.
Je kunt haar ook volgen op onder andere Facebook en Instagram, waar ze ruim 3000 volgers heeft!

Wie ben je?
Mijn naam is Barbara, 41 jaar en getrouwd met mijn beste vriend Robèr. Samen hebben we 3 kinderen, 2 dochters , Mylène van 8 jaar en Celeste van 5 jaar en nog een zoon van ruim 20 maanden, Liam.
O, en dan loopt er nog een bejaarde, schele Siamees rond met de roepnaam Scuba.

Barbara 139

Mijn 2 dochters van 8 en 5 zijn de dikste vriendinnen en spelen enorm veel met elkaar. Daar hebben ze niet veel voor nodig, behalve wat kussens, dekens en een hele berg energie. Van alles is altijd genoeg in huis.  Liam komt eigenlijk dwars tussen de toneelspelen door denderen, met zijn graafmachine en/ of heftruck. Dit wordt niet altijd gewaardeerd, maar het gebeurt meer dan eens dat er in zeemeerminnenland ineens een graafmachine nodig is. Dan is dat toch ook weer handig dat deze in de buurt is!

Waarmee knutselen je kids het liefste?
Mijn meiden zijn echte knutseltantes, die net de kleifase een beetje achter de rug hebben en zich nu over geven aan papier, schaar en lijm. Ook leuk!

Welk creatief speelgoed vinden je kinderen het leukste?
We hebben vanalles gehad. Beados, Ministeck, speelzand, enz. Dat is allemaal maar niet gebleven, eerlijk gezegd, ze zijn nu bezig met papier, schaar en lijm, maar er komen nu ook stofjes bij. Erg vindingrijke creaties ontstaan er zo.

Welk gezelschapsspel vinden jullie het leukste om te spelen?
Mikado, memorie, rummiekub en Uno! Dat zijn toch echt wel de toppers! O en Jenga, daar komt soms bijna oorlog van…dus die probeer ik dan zo lang mogelijk in de kast te bewaren.

Heeft je kind een spelletje dat zij graag alleen (zelfstandig) speelt?
Op de tablet zijn er veel spelletjes, maar puzzelen is wel een favoriet (vindt mama ook leuk!)

Hebben jullie een spelcomputer in huis?
We hebben een Wii! (tweedehands weleenswaar). Daarop spelen ze meestal Just Dance.

Waarmee vermaakt je dochter zich tijdens een lange autorit
Soms een tablet en anders wat kleuren en of tekenen!

Met welk buitenspeelgoed speelt ze het liefste?
De step, skates en een bal!

Wat is de favoriete verkleedkleding van je kind?
Zeemeerminnen kleding!

Welke shampoo/douchegel vind je fijn voor je dochter?
Wij hebben geloof ik Fa, maar ik weet het niet eens zeker 😉

Welke lekkernij vinden jouw kinderen het lekkerste?
Oef, mijn meisjes houden van chocola, de noten/ rozijnen van Milka is erg fijn. (dit mag Liam nog niet, die krijgt rozijntjes van de Hema) En verder snoepen we niet zo veel.

duplo

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een aanrader voor andere ouders, oftewel een Go?
Ik heb gemerkt dat Klei een lange periode hier heel erg Hot is geweest, dit werkte erg goed voor de fijne motoriek en waren zo ook uren zoet mee. Voor mijn knul is het gereedschap van Bosch echt een Go, hij is uren bezig met karweien 🙂

Voor alle kinderen is het speelgoedkeukentje nog steeds een topper, maar wel met veel toebehoren! Dat maakt het extra interessant!

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een tegenvaller, oftewel een No Go?
Lastig,  wel, maar ik merk dat de houten treinbaan van de Ikea, bij geen van de kinderen echt iets losmaakt. Hoewel ik hemzelf wel erg leuk vind, maar het prikkelt ze niet echt. Jammer.

Barbara, bedankt voor het delen van jouw Mommy’s Musthaves, je hebt een super leuke en vernieuwende bijdrage geleverd!
Heb je vragen aan Barbara? Stel ze gerust hieronder in een reactie.

Volgende week donderdag staat er weer een nieuwe Mommy’s Musthaves voor je klaar!


Door middel van een aantal vragen gaan we iedere week op zoek naar echte Musthaves voor ouders en kids. Iedere donderdag verteld een andere Mama over haar Musthaves. Welk speelgoed en welke producten raden zij iedere ouder aan? Je leest het hier!

Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan deze rubriek, laat het me dan weten hieronder.


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.