Producten voor kids

Je kinderen beschermen tegen de zon met Ladival

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Eindelijk! De zomer is (voor zolang het duurt) gearriveerd en het zonnetje is al volop aan het schijnen. Heerlijk, want onze jongens vinden het zo fijn om lekker buiten te spelen. Dus hoog tijd om de deuren open te zetten, de kids in te smeren en te gaan genieten.

Daan en Jesse spelen buiten het liefste op de trampoline, maar ze vinden het de laatste tijd ook erg leuk om te tennissen of te voetballen in de tuin. Helaas missen we nog een fijn stukje gras, maar wellicht dat we daar deze zomer iets aan gaan veranderen. Onze tuin is overigens in de zomer net een minispeeltuin, de heren kunnen zich er uren vermaken. Maar voor we naar buiten gaan is er altijd één ding waar me mee beginnen: Insmeren!

Beneden heb ik altijd een fles Ladival zonnebrand staan, speciaal voor kinderen, waterproof en met een hoge factor, namelijk factor 50. Ik heb de fles bewust beneden in de huiskamer staan, omdat ik het anders vergeet. Want ja, ik ben echt geen perfecte mama die er voor zorgt dat haar kinderen nooit verbranden. Dat overkomt iedereen wel eens en ook ik heb er middagen tussen zitten dat ik denk: Ah!! Vergeten te smeren…. Maar om dat zoveel mogelijk te voorkomen, staat de zonnebrand dus altijd in beeld en binnen handbereik in de huiskamer.

De speciale zonnebrand voor kinderen van Ladival heb je in twee soorten: Zonnebrand melk die je moet smeren en zonnebrand spray. Natuurlijk moet je die ook uitsmeren, maar goed, jullie snappen vast en zeker wat ik bedoel 🙂
Ik zelf vind het het fijnste om ze de eerste keer in te smeren met de zonnebrand melk. Zo hebben ze een goede basis. (Let op: Niet zuinig smeren!) Vervolgens is het belangrijk om kinderen minimaal 1x per 2 uur in te smeren. Daarvoor gebruik ik de Ladival spray. Het gebruiksgemak van zonnebrandspray is hoog en eigenlijk is het ook gewoon zo gepiept. Daarom vind ik een combinatie van die twee, melk en spray, ideaal om in huis te hebben.

Ladival zonnebrand review

Ik merk ook dat Daan en Jesse eraan gewend raken, aan het insmeren. Tussen het spelen door hebben ze het allemaal niet in de gaten, maar ‘s ochtends voor het naar buiten gaan zeker wel.
Wat betreft het tussendoor smeren: super belangrijk! Zeker omdat, zoals ik al zei, kinderen dat zelf echt niet door hebben. Hoewel de Samen Smeren campagne van KWF en Ladival daar goed op in speelt met de zonmaatjes. Laatst vertelde ik jullie hierover al iets meer op mijn blog, dus als je benieuwd bent wat de campagne in houdt, kun je dat altijd even hier nalezen.

Ik ben benieuwd hoe vaak jullie je kinderen insmeren per dag?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Tips voor een weekend naar Italië - Sicilië - Go or No Go
  25 september 2019 at 10:43

  […] volle konden beleven, perfect! Voor ons gevoel hebben we de mooiste plekjes gezien en met een mooi bruin kleurtje gingen we met een voldaan gevoel naar huis. Tijd om ons volgende tripje te […]

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 mei 2016 at 11:25

  Ik kende dit merk nog helemaal niet. Ik smeer me altijd wel regelmatig in, en de kinderen moeten dat van mij ook doen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.