Producten voor kids Uitstapjes met je kids

Ideaal voor in de auto: De BubbleBum Junkie

Speelgoed, tekenspullen, boekjes, figuurtjes. Het liefst nemen Daan en Jesse van alles mee als we een ritje in de auto gaan maken. En een uur verder slingert dan alles rond in de auto. Tijd voor een oplossing: De BubbleBum Junkie!

Wat kan er allemaal in de BubbleBum Junkie

De BubbleBum Junkie is speciaal ontworpen voor in de auto. Je kunt wel zeggen dat aan alles is gedacht. Laten we beginnen bij het speelgoed. In de BubbleBum Junkie zit een los tasje met 2 zakken. De ene zak is als koeltas bedoeld en de andere zak is voor speelgoed. Zo neem je dus heel handig het tasje mee naar buiten als je op je bestemming bent aangekomen.

Verder is er ook voor de langere ritten gedacht aan een bekerhouder. Vaak heb je voorin de auto wel bekerhouders, maar achterin niet. Met de BubbleBum Junkie is dat probleem ook voorbij. Er zitten twee bekerhouders in. Daarnaast dus ook een koeltas waar je drankjes, boterhammen en fruit koel in kunt houden.

BubbleBum Junkie auto

Uitklapbare tafeltjes

Dan komen we bij de uitklapbare tafeltjes. Aan beide zijdes van de BubbleBum Junkie kun je een tafeltje uitklappen waar je kind een speelfiguurtjes op uit kan stallen, een boekje op kan leggen of iets kan tekenen. De tafeltjes zijn wel vrij klein en ze komen niet tot recht voor je kind, waardoor het in de praktijk bij ons niet echt wordt gebruikt.

Tot slot zit er, en dat vond ik toch wel heel erg handig, een iPad houder op. In deze houder kun je een iPad of iPad mini klemmen. De hendel gaat een stuk naar voren waardoor beide kinderen goed de iPad kunnen zien.
Super handig, want de dvd-spelers die we tot voor kort in de auto hadden hangen, doen het helaas niet meer. En gelukkig hebben we die dus nu ook niet meer nodig, want op deze manier met de iPad werkt perfect.
Als je de iPad in de klem hebt gedaan, zet je met een klemmetje de houder vast, zodat de iPad door het gewicht niet omlaag kan zakken. Aan alles is gedacht!

Opbergsysteem Auto Bubblebum junkie

Go or No Go

De BubbleBum Junkie zet je op de achterbank in de middengordel vast. Op deze manier past hij prima tussen twee autostoelen of zitverhogers in. De gordel zorgt ervoor dat hij perfect op zijn plek blijft.
Ik vind het een ideaal opbergsysteem en Go or No Go geeft de BubbleBum Junkie dan ook een mooie GO!

Speelgoed opbergen auto

Feitjes

Afmetingen: De tafeltjes zijn 12 x 18 cm. De bak is ongeveer 32 bij 20 cm.
Prijs: €44,99 euro

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Lisette van Dijk
  14 mei 2016 at 20:16

  Wow! Dit ziet er zeker super handig uit 😀 bij ons slingert er idd ook van alles door de auto hahaha.

 • Reply
  Nicole
  9 mei 2016 at 09:36

  Oh wauw ideaal.. Wel duur, maar denk toch erg handig. Vraag me alleen af of kinderen die nog in een autostoel zitten er ook makkelijk bij komen. Vooral mijn meisje met haar korte armpjes zie ik dat niet snel kunnen. Maar wie weet voor later!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.