Speelfiguren & Voertuigen

De nieuwe hype hier in huis: Angry Birds

IMG_0002Daan en Jesse zijn op dit moment helemaal wild van Angry Birds. Zo kijken ze al een paar maanden naar de Angry Birds filmpjes op Netflix. En deze maand toen we op de kermis waren en ze touwtje mochten trekken, kozen ze ieder een Angry Bird knuffel. En ze spelen het liefst Angry Birds spelletjes op de iPad. Dus toen de heren de Angry Birds stapelfiguurtjes van de Plus zagen, was het feest compleet.

Bij de Plus supermarkten kun je sinds vorige week sparen voor stoere Angry Birds figuurtjes. Deze Angry Birds kun je op elkaar stapelen, waardoor het niet alleen hele leuke poppetjes zijn, maar je kunt er ook nog eens echt iets mee.

Angry birds plus

Je kunt 25 verschillende Angry Birds sparen en natuurlijk zitten alle figuurtjes erbij. Wist je trouwens dat ze ook echt namen hebben? Zo heb je bijvoorbeeld Red, Bomb, Chuck, Trailer Chick, Pig, Bubbles en Stella. Als je benieuwd bent hoe welke Angry Bird heet, kun je even hier kijken naar een overzicht! 🙂
Het stapelen vereist wel enige oefening. Daan en Jesse komen tot 4-5 poppetjes op elkaar, en dan vallen ze toch wel weer om. Maar lange rijen bouwen is natuurlijk ook leuk!

Angry Birds Plus supermarkt

Bij iedere 15 euro aan boodschappen krijg je een Angry Bird. Bij een aantal boodschappen krijg je 1 of 2 figuurtjes extra. In de folder kun je zien om welke producten dat het gaat. Ook kun je bij de speciale actieaanbiedingen 3 bijzondere Angry Birds krijgen, namelijk de Limited Editions. Deze Limited Editions zijn een stuk groter dan de andere figuurtjes en zo kun je nog beter een hoge toren stapelen.

Plus spaaractie

Maarrr er is nog meer. Bij iedere Angry Bird krijg je een zegeltje, waarmee je kunt sparen voor Angry Birds knuffels. En er is een speciale verzamelbox, zodat je ze goed kunt bewaren en er een stapel-spelletje mee kunt doen.

IMG_9990

Daan en Jesse kregen bij de Plus ook een foldertje mee waarop ze alle Angry Birds die ze hebben gespaard af kunnen vinken. Dat vonden de jongens helemaal geweldig en ze zijn meteen af gaan vinken welke ze al hadden gekregen.

angry birds sparen

Is jouw kind ook zo’n fan van Angry Birds? Ga dan lekker mee sparen en stapelen! Ik ben benieuwd hoe hoog jullie de Angry Birds kunnen stapelen. Deel het op Instagram met #stapelkoning..dan kunnen we zien wie het aller beste kan stapelen!
Ik heb ook al mijn best gedaan, maar speelde wel een beetje vals. Bij plaatje 4 leunde de toren namelijk een beetje tegen de doos aan 😉

Angry birds stapelen

Oh, en als je kindje echt fan is, dan is deze app ook echt een aanrader om te downloaden: Angry Bird Pop. Zelfs ik ben lichtjes verslaafd aan dat spelletje inmiddels 😉
En de allerlaatste tip voor de echte stoere fans: Sinds deze week draait natuurlijk de nieuwe Angry Bird film in de bioscoop! Daar gaan wij binnenkort zeker heen, want de Netflix filmpjes zijn al erg grappig, dus de film vast en zeker ook.

angry birds app

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 7 Comments

 • Reply
  De Angry Birds namen! - Go or No Go
  28 juni 2016 at 08:00

  […] heb een tijdje terug een blog geschreven over de Angry Birds. Daarin had ik een paar Angry Birds namen genoemd. Nu krijg ik veel […]

 • Reply
  When I say Netflix you say.. - Go or No Go
  29 mei 2016 at 13:31

  […] onze jongens zijn op dit moment helemaal fan van Angry Birds. En dat snap ik best, want die filmpjes op Netflix zijn stiekem echt hilarisch. Als ik soms met een […]

 • Reply
  Volgmama
  28 mei 2016 at 05:35

  Leuk! Jammer dat hier geen Plus in de buurt zit.

 • Reply
  Shannon Sheila
  24 mei 2016 at 12:04

  Wat leuk! Ik denk dat mijn zoontje dit ook geweldig had gevonden, want hij houdt ontzettend van bouwen en stapelen. Maar eigenlijk zijn deze angrybirds nog een tikkeltje te klein voor hem.

  • Reply
   Go or No Go
   24 mei 2016 at 12:05

   Ook voor fantasiespelen zijn ze erg leuk en 2 of 3 op elkaar stapelen is ook al knap! Hoe oud is je zoontje?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 mei 2016 at 10:31

  Wauw, wat hebben ze er al lekker veel zeg! ik vind het een mooie uitstalling. Lekker fleurig.

 • Reply
  Judith
  24 mei 2016 at 09:42

  Leuk!!! Ik speel het spel nog steeds als ik snachts met de kleine op zit ofzo haha

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.