Producten voor kids

Samen Smeren, Zo Gepiept!

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

samen smeren school

Goede ideeën moeten gedeeld worden, dat is ook precies waar Go or No Go onder andere voor is!
Ladival zonbescherming heeft samen met het KWF Kankerbestrijding een geweldig idee voor het goed insmeren van kinderen.

We hopen natuurlijk allemaal dat de zon het binnenkort wint van de wolken en de regen en dat onze zomer een beetje gaat beginnen. Als het zo ver is, is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat je je kinderen goed insmeert. En niet alleen thuis, ook op school is het belangrijk dat de kinderen ingesmeerd worden.
Op het moment dat de zon het sterkste is, zijn de kinderen op school. Zeker kinderen die tussen de middag overblijven met de lunch of kids die een continu rooster hebben, zijn afhankelijk van de leraren of overblijfouders op school of zij worden ingesmeerd of niet.

Ladival Samen smeren campagne

Ladival heeft nu samen met het KWF Kankerbestrijding een geweldige campagne gelanceerd: Samen Smeren. De leraar die 25 kinderen in moet smeren is zo een dik half uur bezig. Daarom bedacht Ladival samen met het KWF een geweldige, en eigenlijk o zo simpele oplossing: Samen Smeren. Iedere leerling krijgt in zijn klas een zonmaatje toegewezen. Je zonmaatje maakt met zonnebrand stippen op je. Vervolgens kun je zelf de zonnebrand uitsmeren, en ben je beschermd tegen de zon.
Simpel, snel en doeltreffend!

Ladival stelt duizenden flacons zonnebrand met factor 50 beschikbaar voor basisscholen, samen met lesmateriaal voor kleuters.
Ik kan hier alleen maar heel erg blij van worden!! 🙂

Basisscholen kunnen een zelf ook het Samen Smeren pakket aanvragen via de website.

Samen smeren, zo gepiept!

#nospon

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Je kinderen beschermen tegen de zon met Ladival - Go or No Go
    13 mei 2016 at 08:32

    […] Ik merk ook dat Daan en Jesse eraan gewend raken, aan het insmeren. Tussen het spelen door hebben ze het allemaal niet in de gaten, maar ’s ochtends voor het naar buiten gaan zeker wel. Wat betreft het tussendoor smeren: super belangrijk! Zeker omdat, zoals ik al zei, kinderen dat zelf echt niet door hebben. Hoewel de Samen Smeren campagne van KWF en Ladival daar goed op in speelt met de zonmaatjes. Laatst vertelde ik jullie hierover al iets meer op mijn blog, dus als je benieuwd bent wat de campagne in houdt, kun je dat altijd even hier nalezen. […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.