{ Review } | Phlat Ball Aeroflyt

PHlay Ball Aeroflyt review

Winnen: Een coole Phlat Ball Aeroflyt van Goliath!
Door zijn strakke design vliegt de Phlat Ball Aeroflyt nog verder dan de vorig jaar geïntroduceerde gewone Phlat Ball. 

Een disk en bal in één

Gooi een disk…en vang hem als een bal! Dat is het idee van de Phlat Ball Aeroflyt van Goliath. Druk de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en de Phlat Ball Aeroflyt is een platte disk. Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal.

Door een zuignap aan de binnenkant gaan de twee kanten op elkaar en krijg je een platte disk. Voor Daan en Jesse is het nog wel lastig om hem dicht te krijgen, aangezien er behoorlijk wat kracht voor nodig is. Maar als het lukt, dan springt de bal inderdaad in de lucht open en wordt het een bal.
We zijn wel dicht bij elkaar gaan staan, want de bal kan als je hem hard gooit behoorlijk hard aankomen bij kleinere kinderen.

PHlay Ball Aeroflyt
We hebben er een tijdje mee gespeeld in de speeltuin, maar nadat de bal in het zand belandde, ging hij niet meer goed dicht. Door zandkorrels op de zuignappen zuigen de nappen niet meer goed vast en wordt de bal dus geen disk meer. Gelukkig kan je met water de bal prima schoonmaken en doen de zuignappen het weer, maar het is dus goed om erop te letten dat je hem niet bij een zandbak gebruikt.

De adviesprijs voor de Phlat Ball Aeroflyt is verkrijgbaar in rood/zwart, oranje/blauw en groen/blauw. Hij kost is €17,99 euro en is in o.a. speelgoedwinkels te koop.

Winnen

We hebben natuurlijk een leuke winactie voor jullie erbij.
Als je kans wil maken op een Phlat Ball Aeroflyt, wil ik je vragen om Go or No Go te liken en het actiebericht te delen.

De winnaar wordt 2 mei bekend gemaakt.

Winactie Phlat Ball Aeroflyt site

reviewbericht

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

6 Comments

 • Reply
  Feinette
  30 april 2016 at 16:47

  Wat een leuke winactie! Leuk voor mijn oppaskindjes, ik doe graag mee aan de winactie.

 • Reply
  Fleur
  26 april 2016 at 10:50

  Leuk voor van de zomer

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  26 april 2016 at 10:31

  Dit soort dingen gaan bij ons altijd snel kapot. Gelukkig dat je hem goed kunt schoonmaken en dat hij het dan weer goed doet.

 • Reply
  Anneliese de Waal
  24 april 2016 at 18:48

  Ik doe graag mee, heel erg leuk !!.

  Groetjes Anneliese

 • Reply
  Oma Will
  23 april 2016 at 17:50

  Grappig spel en leuk voor mijn kleinzoon. Vindt hij vast “Cool”, zoals ze tegenwoordig zeggen.
  IK doe graag mee.

 • Reply
  jacqueline
  23 april 2016 at 07:36

  Wauw zo cool!
  Doe graag mee!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.