{ Review } | Dvd Frankie en de Noottoestand

review get squirrely

Ik vind het altijd leuk om voor de jongens op zoek te gaan naar een leuke, stoere, spannende (maar niet te) film. Ze kijken vooral veel series, maar ik vind het juist leuk om zo af en toe eens lekker met z’n allen op de bank te kruipen, dekentje erover heen, bakje chips erbij en dan een filmpje aan. Gisterenavond keken we met z’n viertjes naar Frankie en de Noottoestand.

Frankie en de Noottoestand, oftewel Get Squirrely, is een film gemaakt door de makers van onder andere Shrek. Gelukkig vinden wij Shrek echt een geweldige film, dus ik had goede hoop voor Frankie en de Noottoestand. De film is 31 maart op dvd uitgekomen.

De film gaat over Frankie, een stoere eekhoorn. Hij heeft een tijdje gevangen gezeten in een natuurreservaat, maar na een tijdje keert hij terug naar zijn oude woonplaats. Maar daar aangekomen merkt hij dat er een probleem is: alle eikels uit het bos zijn weg! Deze eikels zijn namelijk meegenomen door de overheid en verkocht aan een bedrijf dat producten van de eikels maakt. De eikels liggen allemaal opgeslagen in een zwaar bewaakt magazijn van het bedrijf. Natuurlijk laat Frankie dat niet zomaar gebeuren, dus samen met zijn vrienden gaat hij op pad om de eikels terug te halen.
Daarvoor moeten ze gaan inbreken in het magazijn, dat is overladen met beveiliging. De vraag is natuurlijk, lukt het Frankie?!

Frankie en de noottoestand dvd

Natuurlijk hoort bij een stoere eekhoorn ook een mooi en schattig eekhoornmeisje. Frankie is gek op Lola en probeert haar hart voor zich te winnen.

frankie noottoestand lola

Daan en Jesse hebben de film aan één stuk door afgekeken. Ze vonden vooral de stukjes leuk waarop Frankie of zijn vrienden iets geks deed, bijvoorbeeld een hek onder spanning aanraken. De spannende stukjes bij het inbreken in het bewaakte magazijn waren goed geschikt voor hun leeftijd; niet te spannend en zeker niet saai!

review frankie en de noottoestand

De jongens vonden de film erg leuk en riepen al dat ze hem binnenkort nog een keertje willen zien. Goed teken, lijkt me zo 😉

Frankie en de Noottoestand is geschikt vanaf 6 jaar en duurt 1 uur en 20 minuten.
De dvd is te koop voor gemiddeld €9,99.

Voor deze review heb ik de dvd Frankie en de Noottoestand ontvangen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.