0 jaar Fashion & Styling Producten voor kids Winnen

{ Review } | De Cocobelt

Aztec cocobelt reviewDoor testmama Linda D.

Ik had al vaker gehoord over de cocobelt, maar toch nog nooit de stap genomen om deze te bestellen. Waarom eigenlijk niet?
Ik ben moeder van Siem (6 maanden) en Siem is ons eerste kindje. Wat ik heb gemerkt is dat ik vaak uitga van de ervaringen van andere moeders. Wanneer ik veel goede verhalen hoor over een bepaald product of iets veel in het straatbeeld zie, wordt mijn interesse gewekt.
De cocobelt is een product wat in mijn omgeving nog niet gebruikt wordt, maar ik ben heel blij dat ik de Cocobelt heb mogen testen! 

Op de website van Cocobelt kun je kiezen uit 3 varianten. Namelijk zwart, mint of aztec. Ik heb gekozen voor het aztec design en al de volgende werkdag ontving ik de Cocobelt. In een compacte doos zit “de belt”, een gebruiksaanwijzing, 2 x klittenband en markeerstickers.

Cocobelt aztec

Op de doos en de omschrijving staat vermeld dat het installeren eenvoudig is en bij deze kan ik melden dat dit ook het geval is.
Binnen enkele minuten is de Cocobelt bevestigd. Je moet de klittenband zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de draagbeugel bevestigen. Je kunt de belt heel makkelijk van kant verwisselen en zo is hij dus erg vriendelijk in gebruik.
Een tip wat betreft het installeren: in de doos zit een handleiding waarop in verschillende talen de stappen staan beschreven. Echter staat de tekst bij de plaatjes alleen in het Engels beschreven. Op de website kun je wel een Nederlandse versie van dit stappenplan vinden!

cocobelt

Het grote voordeel vind ik dat ik nu mijn handen vrij heb wanneer Siem in de maxicosi ligt. Je moet wel altijd nog een arm door de draagbeugel steken, maar je hebt wel de mogelijkheid om bijvoorbeeld de deur op slot te doen.
Wij wonen in een nieuwbouw wijk, zonder eigen oprit. Zoals velen van jullie zullen herkennen, heeft iedereen vaak minimaal twee auto’s voor de deur staan. Om die reden staat onze auto dus ook vaker een eindje verderop in de straat geparkeerd. De Cocobelt is dan echt ideaal!

Tot slot nog een positief punt wat betreft het draagcomfort; Het lederen gedeelte is erg zacht en draagt hierdoor comfortabel op de schouders. Het wringt niet, hoe zwaar je maxi cosi ook is.

Review cocobelt

Go or No Go

Het enige wat ik stiekem jammer vind, is dat ik de Cocobelt niet een half jaar geleden heb aangeschaft!! 😀 Dan had ik er echt optimaal gebruik van kunnen maken. De Cocobelt is met newborns natuurlijk nog idealer in gebruik. Siem is nu al een redelijke grote vent (± 8,5 kilo) en feit blijft dat de maxi cosi dan gewoon zwaar is om te sjouwen Feit is wel dat de Cocobelt het zeker verlicht! En gezien het stevige materiaal weet ik zeker dat er ik er bij een eventuele tweede ook volop gebruik van zal maken! 😀
Alles bij elkaar genomen krijgt de Cocobelt overduidelijk een Go omdat hij voor draaggemak zorgt en super handig is in gebruik! Ik vind het trouwens ook een erg leuk en origineel kraamcadeau!

Winnen

Namens Cocobelt mogen we twee Cocobelts verloten, 1x in mint kleur en 1x in de zwarte kleur. Doe je ook mee? 🙂
Like Cocobelt op Facebook
Like Go or No Go ook.
Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde kleur, geef dat dan in je reactie door.

Op 8 april wordt de winnaar bekend gemaakt.

Winactie cocobelt site

Voor deze review heb ik een product ontvangen.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 14 Comments

 • Reply
  Marstyle's Winspiratie in April ⋆ Marstyle
  27 april 2017 at 15:17

  […] Cosi’s zijn zwaar onhandig om rond te sjouwen. De Coco Belt maakt dat makkelijker en je kunt hem winnen bij Go or no […]

 • Reply
  * Winnaars * Cocobelt - Go or No Go
  8 april 2016 at 18:56

  […] Yay!! Tijd om de twee winnaars bekend te maken van de Cocobelt winactie!  […]

 • Reply
  Rizana
  7 april 2016 at 12:31

  Leuke blog!!!
  Loot graag mee!! Was altijd zwaar en ongemakkelijk tillen het kleine stukje van de auto naar de voordeur. Wil het straks graag met wat ondersteuning doen. Heb geen voorkeur als t om de kleur gaat. ?

 • Reply
  Anneliese de Waal
  5 april 2016 at 19:29

  Ik vind de middelste erg mooi, met de verschillende kleurtje, ik doe graag mee met de win actie, erg leuk 🙂
  Ik doe graag mee voor me zelf !! 🙂

 • Reply
  Fleur
  5 april 2016 at 12:03

  Ik doe graag mee voor de mint kleur. Niet voor mezelf, maar als kraamcadeau voor mijn zwangere collega. Ze heeft veel last van bekkeninstabiliteit, dus deze Coocelt zal ze heel goed kunnen gebruiken

 • Reply
  Nanka
  4 april 2016 at 22:24

  Ik doe graag mee! Ik heb in december een zoontje gekregen en de maxi cosi begint inmiddels behoorlijk zwaar te worden. De Cocobelt lijkt mij erg handig. Ik heb niet echt voorkeur voor een kleur, beiden zijn mooi!

 • Reply
  Nadia
  4 april 2016 at 11:53

  Heel handig! Ik doe graag mee en heb geen voorkeur qua kleur. Ik volg je al lang op Facebook en Cocobelt volg ik nu ook.

 • Reply
  Sigrid
  4 april 2016 at 09:06

  Voordat ik zwanger werd dacht ik: “als alles goed gaat koop ik een Cocobelt.” En ik deed het niet… Ik draag de kleine ook nog veel in de draagdoek maar de autoritjes naar familie etc komen eraan, CB, supermarkt… Dus de Cocobelt staat op het aanschaflijstje. Maar ‘m mogen winnen zou helemaal leuk zijn. Koop ik er wellicht nog 1, maar dan kraamcadeautje. Want ai ai, wat heb ik me weleens een ploetermoeder gevoeld met die zware maxi-cosi. Een beetje minder ploetermoederschap gun ik iedereen 😉 De kleur mint vind ik prachtig maar ook met de zwarte zou ik suuuuper blij zijn!!!

 • Reply
  maris
  2 april 2016 at 19:34

  super leuke actie! Ik zil graag kans maken op de mintgroene.

 • Reply
  Jan
  2 april 2016 at 17:37

  De zwarte heeft onze voorkeur, kei leuk !

 • Reply
  lieke Blondeel
  2 april 2016 at 16:32

  Wat een super leuke actie en komt ook zeker goed van pas voor bij de maxicosi . Ik vind de mint kleurige echt super leuk vooral omdat die voor een meisje of een jongetje gebruikt kan worden en ook nog eens lekker vrolijk is zo voor de lente.

 • Reply
  Iris
  2 april 2016 at 11:49

  Ik vind ze allemaal prachtig, maar van de aztec word ik echt gelijk vrolijk 🙂 zeker met de lente en zomer in aantocht vind ik deze helemaal geweldig!!!

 • Reply
  Marstyle’s Winspiratie in April
  2 april 2016 at 07:15

  […] Cosi’s zijn zwaar onhandig om rond te sjouwen. De Coco Belt maakt dat makkelijker en je kunt hem winnen bij Go or no […]

 • Reply
  Kim
  1 april 2016 at 18:45

  Wat een leuke acties zeg! Ik doe mee voor mijn zusje ….mijn Kids zijn helaas al te groot!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.