Creatief & Knutselen Inspiratie

Nog maar twee jaar aan kinder-fotoalbums te gaan!

IMG_9902

Herkenbaar? Tot Daan en Jesse drie jaar waren hield ik super goed een fotoalbum bij. Het eerste album heb ik foto’s ingeplakt, maar vanaf het tweede album ging ik over op digitaal. Alleen ergens ging het mis, want tot vorige week liep ik drie jaar achter met de fotoboeken…

Het moet haast wel herkenbaar zijn voor jullie. Ik dacht altijd dat ik het heel goed ging volhouden, fotoalbums maken van de jongens. Mijn moeder heeft dat voor mij ook gedaan en ik vind dat echt heel erg fijn. Ik kijk er niet vaak in, misschien maar eens per drie jaar. Maar dát ik ze heb, daar gaat het om. Dat vind ik een heel fijn gevoel.
En dus nam ik me voor om dit ook voor Daan en Jesse te doen. Tot een jaar of 2,5-3 jaar ging dat prima. Ik ben dol op foto’s maken, dus keuze genoeg om albums mee te vullen. In een apart mapje hield ik bij welke foto’s ik in het album wilde plaatsen, zodat ik niet alle foto’s nog eens door moest gaan lopen als ik aan het album begon.
Maar na een poosje begon ik achter te lopen en stonden er ineens van een heel jaar foto’s in het mapje. En vervolgens maakte ik er geen album van, stopte ik met foto’s toevoegen in het mapje en voor ik het wist liep ik drie jaar achter met foto’s.

IMG_9904

Een tijdje terug dacht ik; tijd om het eens op te pakken! En weet je wat het ergste is, als je een fijn programma hebt om een album in te maken, dan gaat het écht heel snel. Binnen twee uur had ik het volledige album af met daarin foto’s van een heel jaar Daan en Jesse. Gelukkig zijn er veel fotoprogramma’s waar je super handig je fotoalbum in elkaar kunt laten zetten.

IMG_9907

Ik heb nu nog maar 2 jaar te gaan, of in mijn geval 4 uur fotoalbums maken. Dat valt eigenlijk best wel mee, toch? Ik ga er nu lekker mee aan de slag! 🙂

Klopte mijn aanname trouwens? Lopen jullie ook achter met het maken van fotoalbums voor de kids?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  Bianca
  26 april 2016 at 13:08

  Pfff ik ken het. Wat een ellende die boeken bij houden. Ik loop ook een paar jaar achter. Mijn jongste heeft zelfs nog helemaal geen fotoboek.

 • Reply
  Mary-Lou
  25 april 2016 at 18:49

  Ik vrees dat je gelijk hebt. Ik loop ook zo ver achter. Dit is typisch iets dat hoe langer je wacht, hoe minder snel je het weer oppakt. Tenminste… dat geld voor mij.

  • Reply
   Go or No Go
   25 april 2016 at 18:55

   Yep, helemaal mee eens haha

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.