Mommy’s Musthaves – Suria van MamaMoments

Linda - Go or No Go

Mommy's Musthaves logo 6

Vandaag vertelt Suria jullie over haar Mommy’s Musthaves!

Suria is de eigenaar van haar bedrijf MamaMoments. Suria gelooft dat gezond en gebalanceerd leven ons als moeders krachtiger maakt. Dat het de energie geeft om volledig van het leven en alle mooie Mama Momenten te genieten. Moeders leggen de basis voor een gezond en gelukkig leven voor onze kinderen. Met steeds meer ongezonde invloeden kan het een uitdaging zijn gezonde alternatieve in te zetten. MamaMoments helpt om keuzes te maken en kansen te creëren. Zodat gezond en gebalanceerd leven voor jou als moeder makkelijker wordt.
Je kunt MamaMoments ook volgen op onder andere Facebook en Instagram.

Wie ben je?
Mijn naam is Suria de Hollander. Mijn man en ik hebben twee kinderen. Een dochter van drie en een zoon van één. De oudste leert de jongste nu al kattenkwaad uit te halen. Maar geeft hem ook heel veel heerlijke knuffels. Soms iet wat hardhandig maar goed bedoelt.

suria

Zelf houd ik van Paardrijden, Hardlopen, Bodypump, Yoga en lekker maar gezond eten.
Het liefste ga ik met de kids op ontdekkingstocht op de hei, in het bos of gewoon in eigen huis en tuin. Toch vind ik tijd voor mijzelf ook erg belangrijk, zodat ik daarna de volledige aandacht kan geven aan mijn gezin.

Ik geloof niet in voedingshypes, maar wel dat gezond en gebalanceerd leven ons als moeders krachtiger maakt. Dat het de energie geeft om volledig van het leven en de verschillende Mama Momenten te genieten. Hierbij hoort dus ook een beetje “zondigen” zolang het genieten en gezond leven in balans blijft. Ik maak er een uitdaging van mijn regels en gezonde levensstijl op een leuke en speelse manier over te brengen op mijn kinderen.

Waarmee knutselen je kinderen het liefste?
De oudste is dol op knippen en plakken. Voor een drie-jarige die nog niet alles zelf mag en kan, is dit erg interessant en spannend. Wanneer de jongste op bed ligt, zorgt dit voor een heerlijk moeder dochter moment.

Welk creatief speelgoed vinden je kinderen het leukste?
Pop-Arty. Dit is speelgoed van het merk B.Toys. Dit zijn kralen die je in elkaar kunt klikken. Hierdoor kunnen ook kleintjes zelf gemakkelijk sieraden ontwerpen.

Kralen

Welk gezelschapsspel vinden jullie het leukste om te spelen?
Onze kinderen zijn nog er jong en spelregels zijn vaak wat ingewikkeld.
Voor een kleintje is memory vaak het meest haalbaar. Ik kies er dan wel voor om maximaal 12 kaarten neer te leggen. Zo blijft het leuk voor de concentratie en spanningsboog van een drie-jarige.

Heeft je kind een spelletje dat hij/zij graag alleen (zelfstandig) speelt?
Spelletjes zijn nog lastig.  Haar liefst speelgoed is haar houten keukentje met keukengerei. Dagelijks worden de meest bijzondere gerechten aan ons geserveerd.

Hebben jullie een spelcomputer in huis?
Nee, Er zijn voldoende apps met leerzame spelletjes voor op de iPad. Bijvoorbeeld het leerzame dierenspel van bamboeclub. Wanneer mijn dochter ouder is zou ik een Wii overwegen. Dit geeft nog enige beweging op regenachtige dagen. Het dansspel zal ze geweldig vinden.

Waarmee vermaken je kinderen zich tijdens een lange autorit
Boekjes van Bobbi de Beer vind mijn dochter geweldig.

Met welk buitenspeelgoed speelt jouw kind het liefste?
Fiets en loopfiets

Wat is de favoriete verkleedkleding van je kind?
Mama’s kleding blijft het leukst. Soms trekt ze een zogenaamde “dansjurk” aan. Dan danst ze als een echte ballerina door de kamer. Maar eigenlijk heeft ze niet meer nodig dan haar fantasie, die haar de ene dag een krokodil en de andere dag een leeuw maken.

Welke shampoo/douchegel vind je fijn voor je kinderen?
De producten Naïf en Petit &Jolie vind ik erg fijn.
Petit Jolie is 100% natuurlijk en heeft een milde geur. Erg geschikt voor kinderen die een gevoelige huid hebben, zoals mijn dochter. Het product is volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen.

petit

Naïf is voor 98% natuurlijk en gemaakt van biologische oliën. Omdat veel moeders graag willen dat hun kindje langdurig lekker ruikt is ervoor gekozen om een allergeen vrij parfum te ontwikkelen. Deze parfum verkleint niet alleen de kans op allergische reacties, maar ruikt ook werkelijk onbeschrijfelijk lekker.

Welke lekkernij vinden jouw kinderen het lekkerste?
De alfabet koekjes van organic goodies vind mijn dochter erg lekker en leuk! Ze zijn klein en bederven niet snel de eetlust. Wanneer ze het koekje met de E van Eliana in haar hand heeft stuitert ze vol blijdschap door de kamer!

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een aanrader voor andere ouders, oftewel een Go?
Erg leuk vind ik de Organic Farm Buddies ballerina mouse en boxer dog

Organic

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een tegenvaller, oftewel een No Go?
Ik vind het belangrijk dat ouders bij kleine kinderen goed opletten dat er geen weekmakers of andere giftige stoffen in het (bijt)speelgoed zitten. In Nederland zijn de regels hierin minder scherp dan ander landen. Speelgoed zonder giftige stoffen zijn wel zo prettig bij kleintjes die de wereld verkennen met hun mond!

Suria, bedankt voor het delen van jouw Mommy’s Musthaves, je hebt een super leuke en vernieuwende bijdrage geleverd!
Heb je vragen aan Suria? Stel ze gerust hieronder in een reactie.

 

Volgende week donderdag staat er weer een nieuwe Mommy’s Musthaves voor je klaar!


Door middel van een aantal vragen gaan we iedere week op zoek naar echte Musthaves voor ouders en kids. Iedere donderdag verteld een andere Mama over haar Musthaves. Welk speelgoed en welke producten raden zij iedere ouder aan? Je leest het hier!

Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan deze rubriek, laat het me dan weten hieronder.


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.