Al je Marvel superhelden live te zien bij Marvel Universe LIVE!

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go-or-No-Go.nl en Digitaalopvoeden.nl
Avatar

Marvel

Alle Superhelden verzamelen! Mega-productie Marvel Universe LIVE! komt naar Rotterdam

Live je Superhelden zien!

Marvel Universe LIVE!  brengt, voor de allereerste keer iconische Marvel Superhelden en schurken tot leven in een spectaculaire live arena show voor de hele familie. Van 11 t/m 13 november 2016 is deze nieuwe live experience in Rotterdam Ahoy te zien. De ticketverkoop voor de shows in Rotterdam is vandaag van start gegaan.

Marvel Universe LIVE! brengt live entertainment naar een heel nieuw niveau met een nog nooit eerder vertoonde, epische show en met de grootste verzameling Marvel characters in een live productie.
Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Wolverine en nog veel meer Superhelden uit het Marvel Universe stappen van het filmdoek op de arenavloer. Welk jongetje of stoer meisje droomt hier nu niet van!? Daan en Jesse in ieder geval wel hoor! 🙂

Deze eerste live Marvel show debuteerde in juli 2014 en heeft inmiddels bijna 2 miljoen families in meer dan 65 steden in de Verenigde Staten vermaakt.
Deze show is de meest technisch geavanceerde live show ooit met geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht.

Tickets

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar van € 22,= tot € 60,=. Tevens zijn voordelige Family Packs verkrijgbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Deze gave trailer zegt eigenlijk meer als 1000 woorden, dus bekijk vooral het filmpje en ik weet zeker dat je net zo enthousiast wordt als ik! 🙂

Gaaf toch?! 🙂

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.