- Attractieparken Gelderland Uitstapjes met je kids Winnen

Geweldige attracties én een top show in de Julianatoren

Linda - Go or No Go

Julianatoren ervaringen review

Vorig weekend gingen we naar een pretpark dat bovenaan op Daan en Jesse’s verlanglijstje stond. Daar stond dit park trouwens al maanden, en nu was het dan eindelijk zover. We gingen op uitnodiging van Jul & Julia een dagje naar de Julianatoren!

We vertrokken vanmorgen al vroeg, want Daan en Jesse stonden om half 9 al te popelen om te gaan. De reis ging gelukkig lekker vlot en na een uurtje rijden kwamen we aan bij de Julianatoren in Apeldoorn. We werden enthousiast ontvangen en bij binnenkomst werd er op een klein podium buiten net een liedje gezongen en gedanst door Jul. 
Uiteindelijk bleek dat door de hele dag heen terug te komen: Er wordt tussendoor ontzettend veel opgetreden op verschillende podiums in het park. Minstens vijf keer zagen we buiten optredens van Jul, Julia en Meneer Kaasschaaf. En natuurlijk wordt er na ieder optreden tijd gemaakt voor een fotomomentje met de sterren.

Jul en Julia show

Schatzoeken

Tijdens één van de optredens zong Jul over een schatkaart. Nou, als je Daan en Jesse ergens blij mee kunt maken, is het wel met een speurtocht. Door middel van plaatjes en omschrijvingen moesten ze naar de juiste attracties om drie letters te vragen. De letters vormen een woord en zodra je het woord gevonden hebt, weet je waar je de schat kunt vinden. Vervolgens kun je op de website van de Julianatoren je woord invullen. Heb je het goed, ontvang je een videoboodschap via de mail en een dag later krijg je een persoonlijke oorkonde in de mail. Heel erg leuk en toen ik na ons bezoek aan Daan vroeg wat hij het allerleukste vond, riep hij meteen: Schat zoeken!! 🙂

Speurtocht julianatoren

De nieuwe theatershow

Naast de vele optredens buiten in het park is er natuurlijk ook de splinternieuwe theatershow: ‘Jul & Julia en het Spannende Safari Avontuur’. Tijdens deze show gaan Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia naar de jungle om Mevrouw Suikerspin te redden. Ze is namelijk geprikt door een mug, waardoor ze voor altijd in slaap zal raken. Om haar te redden moet het hele gezelschap diep de jungle in om de Wakka Worda Plant te vinden. Of het ze gaat lukken om haar te redden, ga ik natuurlijk niet verklappen, maar wel kan ik jullie vertellen dat de show onwijs leuk is. Het is een interactieve show waarbij de hulp van de kinderen in de zaal meerdere keren wordt ingeroepen. Ook wordt er volop gedanst en gezongen en Daan en Jesse deden enthousiast mee met alle danspasjes.
De show wordt maar liefst vier keer per dag gegeven en is dus écht de moeite waard!

Julianatoren theatershow

Het perfecte pretpark

Het park zelf ziet er te gek uit. Overal klinkt vrolijke muziek, alle attracties zien er super mooi uit met veel leuke decoratie is alle kleuren van de regenboog. De medewerkers zijn onwijs vriendelijk en zelfs tijdens een hagelbui bleven ze gewoon lachend bij de attracties staan.

Attracties julianapark

Julianapark voor kind 6 jaar

Wat ik ook echt te gek vind, is dat alle spelletjesautomaten gratis zijn. Waar je zover ik weet in ieder park los voor moet betalen, is hier echt álles bij de entreeprijs inbegrepen. Voetbaltafels, waterspuiten, speelautomaten, noem maar op.
Verder zijn er allerlei leuke speel- en klimtoestellen in het park en meer dan genoeg picknicktafels. Ook als het druk is en de wachtrijen zijn wat langer, hoef je je niet te vervelen: zo zijn er enkele wachtrijen opgeleukt met speeltafels om de tijd te doden. Ook zijn er enkele speelgelegenheden binnen of overdekt, maar dat is minimaal. Gelukkig hadden we vandaag onwijs veel geluk met het weer en op enkele korte hagelbuien van vijf minuutjes na hebben we vooral een stralend zonnetje gehad.

Julianapark wat is er te doen

We hebben echt een te gekke dag gehad! De Julianatoren is het perfecte pretpark voor onze 6-jarige jongens. Ze kunnen in vrijwel alle attracties en er is meer dan genoeg te doen. Het is niet heel groot, maar dat hoeft ook niet. Er is zoveel te zien en te doen, dat we ons in ons ruim 5 uur durende bezoek geen moment verveeld hebben. En we hadden ons met gemak nog uren kunnen vermaken. We gaan zeker weten weer een keer terug!

Wil je een dagje naar de Julianatoren? Klik hier voor tickets en kijk meteen of er een korting beschikbaar is!

Winnen!

Heb ik jullie enthousiast gemaakt? 😀 Mooi!! Ik mag namelijk iemand héél blij gaan maken!
Namens de Julianatoren mag ik maar liefst VIER entreekaartjes weggeven aan iemand!! Doen jullie mee?
* Like Go or No Go op Facebook
* Tag in je reactie een vriend of vriendin die ook wel kans zou willen maken op deze gave prijs!

De winnaar wordt op vrijdag 13 mei bekend gemaakt. 

WINACTIE GESLOTEN!

Winactie Julianatoren site

 

Dit artikel is in samenwerking met de Julianatoren.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 21 Comments

 • Reply
  Marstyle's Winspiratie van Mei 2016 ⋆ Marstyle
  14 april 2017 at 19:27

  […] dochters vinden pretpark Julianatoren zo leuk en willen er dit jaar graag nog eens heen, daarom heb ik meegedaan bij Go-or-No-Go waar je […]

 • Reply
  Pretparken in Nederland - Top 3 - Go or No Go
  16 juni 2016 at 07:50

  […] Deze hoort ook zeker in onze top drie thuis! Wat dit park zo speciaal maakt is dat er een theaterzaal bij zit. Zo kun je er regelmatig naar een voorstelling kijken. De shows zijn er dagelijks en in het weekend en vakanties zelfs een paar keer per dag. Er wordt wel altijd dezelfde show gespeeld, zo speelt op dit moment de Jungle Safari show. […]

 • Reply
  * Winnaar * 4x entreekaartjes voor de Julianatoren - Go or No Go
  16 mei 2016 at 18:44

  […] was nog eens een geslaagde winactie! Nog niet eerder deden er zo veel mensen mee, dus dat vind ik echt heel gaaf! Nu is het de […]

 • Reply
  Laura K
  12 mei 2016 at 21:43

  Wauw wat leuk! Wij zouden graag eens naar de Julianatoren gaan met onze 5 jarige 😀

 • Reply
  corinne de graaf
  11 mei 2016 at 21:47

  Leuk voor mijn kinderen.Willen er graag een keer heen.

 • Reply
  Marstyle’s Winspiratie van Mei 2016
  4 mei 2016 at 07:55

  […] dochters vinden pretpark Julianatoren zo leuk en willen er dit jaar graag nog eens heen, daarom heb ik meegedaan bij Go-or-No-Go waar je […]

 • Reply
  Laura
  1 mei 2016 at 19:22

  Ook ik heb helaas geen facebook om deze toffe actie te delen, maar zou toch graag kans maken 🙂
  Ben hier als kind 1x geweest, maar dat is zo lang gelden dat hier snel nieuwe herinneringen bijgemaakt moeten worden.

 • Reply
  Marian
  30 april 2016 at 13:20

  De kinderen kunnen hun geluk niet op als hun moeder deze super mooie prijs wint!
  Heb geen Facebook hoop dat dat geen bezwaar is, wel gedeeld met G+!

  • Reply
   Go or No Go
   30 april 2016 at 15:48

   Nee hoor, geen probleem! Als je geen Facebook hebt wordt het lastig om daar te liken 🙂 … Je doet gewoon mee in de loting!

 • Reply
  Manon van Leijenhorst
  30 april 2016 at 08:19

  Dat zou leuk zijn om naar toe te gaan met ons dametje en dan nemen we oma ook mee voor de gezelligheid en voor het kind in haar. ?

 • Reply
  Alicia Hofman-Voshol
  29 april 2016 at 21:15

  Gedaan!:) nu duimen!

 • Reply
  Marguerita
  29 april 2016 at 21:06

  Superleuk! Ik ben er vorig jaar met mijn dochters geweest en ze vonden het geweldig, zou er dus graag nog eens heen gaan.

 • Reply
  iris
  29 april 2016 at 19:54

  Oh jaaaaaah! Wil ik zeker wel winnen om naar toe te gaan! Succes gegarandeerd met alle meiden denk ik!

 • Reply
  marjon
  29 april 2016 at 18:35

  Nog nooit in dit park geweest, maar lijkt me ontzettend leuk voor onze kinderen. Dus snel naar FB, liken doe ik al, maar even mijn schoonzus taggen 😉

 • Reply
  marjo van leeuwen
  29 april 2016 at 16:52

  doe heel graag mee! heb mijn vriendin getagd!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  29 april 2016 at 14:20

  Ik wist niet dat ze een theatershow hadden. Dat ziet er heel leuk uit!

 • Reply
  erika van koert
  29 april 2016 at 13:44

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Dhini
  29 april 2016 at 12:02

  Dat zou gaaf zijn.

 • Reply
  Anita Koekkoek
  29 april 2016 at 10:43

  Wauw dit zou geweldig zijn ? mn 2 meisjes zijn er nog nooit geweest en zelf kan ik het me ook niet meer herinneren hoe het eruit ziet daar , zo lang is het al geleden ?. .
  Zou fantastisch zijn als we met ons gezinnetje daar naartoe mogen ❤

 • Reply
  Fleur
  29 april 2016 at 10:36

  We zijn een paar jaar geleden een keer geweest, maar toen waren de meiden nog net iets te klein en mochten niet overal in. We hebben wel een leuke dag gehad, maar we zouden zeker heel graag nog eens gaan!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  29 april 2016 at 10:04

  dat zou een leuke verrassing voor de kleinkinderen zijn, die gaan echt uit hun dak

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.