Entertainment

Efteling Kids Radio zoekt een nieuwe kinder-DJ!

Efteling Dj wedstrijd

Efteling Kids Radio start een wedstrijd waarin ze op zoek gaan naar een nieuwe kinder-DJ!

Het grootste landelijke kinderradiostation van Nederland, Efteling Kids Radio, gaat op zoek naar een echte kinder-DJ. Vanaf vandaag kunnen kinderen uit heel Nederland en Vlaanderen meedoen met deze bijzondere wedstrijd op zoek naar een jonge radio-DJ. De kinderzender gaat vanaf 29 april samen met een professionele jury op zoek naar kids die veel van muziek weten, een goede radiostem hebben en het leuk vinden om achter de knoppen in een radiostudio plaats te nemen.

DJ wedstrijd

De DJ wedstrijd is vanaf 29 april gedurende vier weken elke vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur live te volgen op Efteling Kids Radio. Verschillende rondes met thuisopdrachten in de vorm van ‘Radio Challenges’ zijn onderdeel van de wedstrijd. Op 28 mei is de grote finale in de Efteling en wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar van de DJ Wedstrijd krijgt onder andere zijn of haar eigen eenmalige radioshow op Efteling Kids Radio en mag helemaal zelf de inhoud bepalen.

Efteling radio wedstrijd

Aanmelden

De DJ wedstrijd is speciaal bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Geïnteresseerde radiopresentatoren in de dop melden zich vóór 6 mei aan door een audiofragment te sturen naar de Efteling Kids Radio app (gratis te downloaden) of in te zenden via radio@efteling.com.

Meer informatie over de wedstrijd en de aanmeldingsprocedure kun je hier vinden.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.