Jesse’s Outfits | Met blitse Develab sneakers klaar voor de zomer!

Review Develab sneaker

Jesse, mijn stoere 6-jarige kerel, vindt het al steeds belangrijker wat voor kleren hij aankrijgt. Hij wil niet zomaar meer een schattig shirtje aan, het moet stoer zijn en vooral naar zijn zin zijn. Hij wist dan ook al precies wat voor zomerschoenen hij dit jaar wilde: Sneakers met klittenband en felle kleuren. 

Felle schoenen met klittenband

Jesse bedacht dat vorige maand en ik dacht, ik wacht wel even tot het ook wat warmer wordt buiten. Begin maart al zomerschoenen aan, dat is wat vroeg. Wat was nu het geval? Ik kreeg de vraag om een review te schrijven over Develab schoenen. En niet zomaar Develab schoenen, maar hele gave zomerschoenen, met klittenband in de kleuren geel, oranje en zwart. Dat was dus vol in de roos! Jesse mocht even met me mee kijken op de computer naar de foto van de schoenen en ja hoor: “Jaaa!! Die wil ik!!”

056
Blitse Develab’s!

Enkele dagen kwamen de schoenen binnen, voor Jesse in maat 31. Eerder die week waren we gymschoenen wezen kopen en daar hadden we Jesse’s voeten op laten meten. Daar kwam uit dat Jesse maat 31 nodig had en niet te smalle schoenen.
Nou, dat kwam goed uit want de Develab schoenen zijn niet smal. Natuurlijk kun je het met de klittenband ook een deel goed verstellen, maar bij Jesse zitten ze echt als gegoten. Daan daarentegen heeft hele smalle voeten en bij hem zitten deze sneakers dan ook te los. Dat vond Jesse ook helemaal niet erg, want dan ging Daan tenminste niet vragen of hij ze ook een keer aan mocht! 😀

122

De sneakers zijn lekker fel en zelfs aan de onderkant zijn ze fel geel, wat ze nog stoerder maakt. Jesse hoefde de schoenen amper in te lopen, ze zaten vanaf de eerste dag heerlijk en hij heeft geen last gehad van blaren of iets dergelijks.

Review Develab
Go or No Go

Wat ik ook zo heerlijk vindt aan deze schoenen is dat ze overal bij passen. Bij iedere kleur broek die Jesse heeft en bij elk shirt staat ze gaaf. Ze zijn dus perfect te combineren.
Ze zitten heerlijk, Jesse loopt en rent er graag mee en ze zijn van goede kwaliteit. De Develab schoenen krijgen ook GO!

Feitjes

Prijs: gemiddeld €85,-
Materiaal: Suède met rubberen zool en een leren voering
Voetenbed niet uitneembaar

052

Voor deze review heb ik een product ontvangen.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    11 april 2016 at 08:31

    Ik vind ze lekker vrolijk gekleurd. En klittenband is altijd erg handig!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.