{ Review } | Stoere Develab schoenen voor coole kids!

Develab winter schoenenDoor testmama Dominique

Ik was blij verrast dat ik voor Go or No Go deze stoere Develab jongensschoenen mag testen! Begin 2015 heb ik in het winterseizoen ook al Develab schoenen gekocht voor mijn zoontje Liam. Die past hij inmiddels natuurlijk niet meer, maar daar was ik ontzettend tevreden over. Heel gaaf dus dat ik ook deze winter weer stoere Develab schoenen voor hem heb!
Ik vind deze Develab schoenen qua uiterlijk erg stoer. Daarnaast zien ze er echt stevig en degelijk uit. Deze stoere schoenen zitten perfect voor kindjes met een hoge wreef en brede voeten en laat Liam nu net beide hebben!

Winterschoenen develab
Verder vind ik het een héél groot pluspunt dat de schoenen voor bij de neus een “hoesje” hebben. Op deze manier wordt de neus van de schoen beschermd tegen het vele kruipen, oftewel het met de neus van de schoen over de grond schaarsen.
De schoenen die Liam op dit moment heeft, hebben die bescherming niet op de neus. De neuzen van deze schoenen zijn echt al ver versleten terwijl hij ze pas net een maand of 2 heeft. Bij de Develab schoenen die ik nu gekregen heb, heb je dus amper last van dit soort slijtage. Sterker nog; ik denk dat Liam’s broertje Lars ook nog gebruik kan maken van deze schoenen!

Develab schoen

Liam zelf vindt de schoenen ook erg stoer. Zodra hij ze aan kreeg begon hij er direct mee rond te rennen en hij ging zelfs poseren voor de foto! De schoenen passen goed bij hem en ze zitten lekker volgens Liam. De pasvorm is perfect en ook qua uiterlijk passen ze goed bij hem. In plaats van schattige kleine-kindjes-schoenen vind ik dit echte stoere-jongens-schoenen.

Develab schoenen winter

Dus, zoek je voor je kindje stoere, degelijke schoenen, dan zit je naar mijn mening bij Develab helemaal goed!! Absoluut een GO!
En kijk nou zelf op de foto; ze zijn toch gewoon super gaaf!! 😀

Review Develab schoenen

reviewbericht

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Rosie - Lifebyrosie.nl
    22 maart 2016 at 13:37

    Heel erg leuk zeg, wat een stoere schoentjes! Als mijn kleine vent gaat lopen vind ik dit zeker wat :D!

    <3

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.