{ Review } | Sproetiz Strijkapplicaties & raamsticker

017We hebben Daan en Jesse met hun verjaardag dit jaar extra verrast. Zoals ik gister al vertelde hebben we lekker uitgepakt met versieringen. Zo hadden we ook een super leuke raamsticker voor ze op de raam. 

Toen Daan en Jesse op de ochtend van hun verjaardag beneden kwamen en de kamer rondkeken, keken ze hun ogen uit! Zoveel leuke versieringen en cadeautjes natuurlijk!
Al gauw riep Jesse: “Daan kijk!! Op de raam!! Wow!!” Yep, Jesse had de raamsticker gespot! We hebben hem op de raam tussen de huiskamer en de speelkamer geplakt. De jongens vinden hem super leuk en snapte er niks van hoe die letters daar nu op de raam kunnen staan.

raamsticker review

Deze raamsticker hebben we van Sproetiz. Een super leuke webshop waar je onder andere terecht kunt voor deze leuke raamstickers, strijkapplicaties en stickers. Het aanbrengen van de sticker gaat redelijk simpel. Bij je bestelling krijg je een kaart met uitleg over het plakken, dus eigenlijk kan er niets fout gaan. Bij ons was het wel af en toe zo dat de letters op het plastic bleven plakken in plaats van op de raam, maar even erover heen wrijven met je vinger en de sticker zit op de raam. Het plastic moet je wel heel voorzichtig lostrekken en tijdens het lostrekken goed kijken of de letters op de raam gaan. Binnen 5 minuutjes was het gepiept!

raamsticker Sproetiz

Behalve deze leuke raamsticker kreeg ik ook stoere strijkapplicaties. Hiermee kun je ieder kledingstuk of bijvoorbeeld een tas extra leuk maken! En uniek natuurlijk!
Ik kocht drie leuke v-hals shirts bij ter stal en besloot deze te gaan pimpen met de strijkapplicaties. Op de site van Sproetiz staat de instructie voor het aanbrengen van de strijkapplicatie.
Eigenlijk is het erg simpel en ook hier geldt; er kan weinig fout gaan. Als je de instructies goed volgt en na het strijken voorzichtig kijkt of de applicatie op het shirt gesmolten is, gaat het prima.
Alle applicaties heb ik een twee keer 15 seconden gestreken. Vergeet niet het bakpapier ertussen te leggen! 🙂

Strijkapplicaties

Drie simpele shirts zijn door de strijkapplicaties omgetoverd tot drie stoere shirts en Daan en Jesse konden echt niet kiezen welke ze als eerste aan wilde doen! De shirts staan super stoer en ze zijn heel trots dat er niemand in Nederland is die deze shirts ook heeft!

007

Winactie #3 van onze Feestweek!

Ook kans maken op deze leuke strijkapplicaties en een gave raamsticker? Doe dan mee met deze winactie en je mag bij Sproetiz 3 leuke strijkapplicaties uitkiezen én een raamsticker!

* Like Sproetiz op Facebook (Geen Facebook? Geen probleem, dan mag je deze stap overslaan)
* Laat me weten wat je van deze winactie vindt! 😀

Op  18 maart wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Winactie Sproetiz site

Met dank aan Sproetiz voor het ontvangen van de strijkapplicaties en raamsticker. 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

11 Comments

 • Reply
  Marian
  19 maart 2016 at 17:21

  Van zulke acties word je toch gewoon heel blij? Ik in ieder geval wel! Mijn zoontje heeft nog wel wat shirts die we kunnen opleuken (worden vast auto’s) en alvast een raamsticker voor zijn verjaardag is ook super, kan iedereen het zien!

 • Reply
  Jolein koolske
  15 maart 2016 at 06:23

  Oh super leuk zeg !!! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Annie de Waal
  14 maart 2016 at 23:27

  Erg leuke win actie, ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, zou super zijn !!!

  Groetjes van,
  Annie

 • Reply
  Jan
  14 maart 2016 at 21:07

  Super leuke win actie, ik waag dan ook graag een kansje !

 • Reply
  Anouk
  14 maart 2016 at 14:00

  Heel erg leuk!
  Doe graag mee

 • Reply
  Iris
  14 maart 2016 at 09:11

  Wat vind ik dit leuk! Een DIY zonder al te veel moeite, haha. Ik ben namelijk helemaal niet handig, maar vind het altijd zooo leuk om te zien. Wij gaan bijna verhuizen, zou een raamsticker voor Daans nieuwe kamer erg leuk vinden. En hij wilt alleen nog maar auto-kleren aan, dus die strijkapplicaties zouden erg goed van pas komen.
  (oja, ik heb geen Facebook, dus kan Sproetiz niet liken 🙁 )

 • Reply
  Fleur
  13 maart 2016 at 10:00

  Superleuk! Met strijkapplicaties kun je een duizend-in-dozijn-jurkje toch speciaal maken

 • Reply
  Oma Will
  12 maart 2016 at 19:33

  Van harte gefeliciteerd met deze duo verjaardag.
  En wat een grappige raamsticker.
  Ik doe graag mee met deze leuke winactie.
  Nog even denken wie ik hier blij mee kan maken.
  Misschien wel mijn oudste kleindochter, die in april jarig is.

 • Reply
  Christa l
  12 maart 2016 at 15:11

  Leuke actie! Wie jarig is trakteert. En ik neem je traktatie graag aan. Helaas zie ik de raamsticker te laat voor onze jarige meid morgen. Maar strijkapplicaties zijn helemaal te gek met een dame van morgen 7 jaar. De graag zelf bepaalt wat op haar shirtje staat.

 • Reply
  Bodil
  12 maart 2016 at 12:34

  Zo, dat ziet er prachtig uit! Wil ik ook wel, ramen én shirts zo mooi opleuken!!! 😀

 • Reply
  WOEHOE! Feestweek op Go-or-No-Go.nl! - Go or No Go
  12 maart 2016 at 10:55

  […] #1: Win het boek Wat een pech, mijn naam is weg #2: Win een naamslinger #3: Win Strijkapplicaties en een raamsticker […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.