3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Creatief & Knutselen Pasen

Leuk voor Pasen: Super Sand Ei van Goliath

Deze week is het Pasen. Daan en Jesse kunnen niet wachten, ze vinden het zo leuk om paaseieren te zoeken. Ieder jaar mogen ze bij opa & oma paaseieren zoeken in de tuin en daar kijken ze echt naar uit. Het eerste paasei hebben ze overigens al gehad, dat was wel een hele bijzondere, namelijk een Super Sand ei. 

Super Sand ei

Dat was namelijk een Super Sand Egg van Goliath. Super Sand kennen jullie waarschijnlijk wel, maar voor het geval dat het je niets zegt: Super Sand is speelzand, of ook wel toverzand, binnenspeelzand of magisch zand genoemd. Met Super Sand kun je gewoon lekker binnen spelen, omdat het door de structuur van het zand goed bij elkaar blijft en samen te kneden is. Na het spelen ligt dus niet je hele huiskamer vol met zand. Zeker als je je kindje op een placemet of in een bak met Super Sand speelt, is het in no-time opgeruimd. Super Sand droogt ook niet uit dus kinderen kunnen er keer op keer weer lekker mee spelen.

Leuk voor Pasen!

Voor Pasen heeft Goliath dus iets super leuks bedacht: Super Sand Eggs. Daan en Jesse vonden dat sowieso al heel cool: “Euj! die is groot!!”. Toen ze hem openmaakte waren ze blij verrast; Speelzand! Daarbij zit ook een leuk figuurtje waar je een leuk zand vormpje mee kunt maken. Er zijn drie verschillende varianten verkrijgbaar: Een ei met een lammetje, een konijntje of een kuikentje.


Naast het figuurtje zit er 100 gram speelzand in het ei. Hiermee kun je leuke kleine figuurtjes maken en je kindje is met het Super Sand ei en de vormpjes vast en zeker even zoet. Het vormpje vul je aan beide kanten met het zand en als je hem vervolgens tegen elkaar aan duwt en weer openmaakt, heb je een figuurtje. Super simpel! Het figuurtje blijft goed staan en zakt niet zomaar in.

Speelzand ei

Bijzonder cadeautje

Een Super Sand Egg heeft als adviesprijs €9,99 en je kunt ze onder andere in de bekende speelgoedwinkels kopen.
Ik vind het voor de kleintjes wel echt een heel leuk idee; eitjes verstoppen in de tuin en dan bijvoorbeeld één groot Super Sand ei er tussen verstoppen als bijzonder cadeautje.

Gaan jullie ook paaseitjes zoeken met jullie kinderen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.