Nieuwe kinderserie-alert! Mighty Magiswords!

Mighty Magiswords Cartoon networkNieuwe kinderserie-alert! Niet op tv, maar helemaal 2016: digitaal! En yep, dit is vast en zeker zo’n serie die Daan en Jesse gewéldig gaan vinden! 🙂 Helemaal omdat je aan het einde van de serie ook nog eens zelf kunt kiezen hoe hij af moet lopen!
Op 20 mei beleeft Mighty Magiswords zijn digitale première op het Digitale platform CN Anything.

Cartoon Network vertoont voor de eerste keer in Nederland een gloednieuwe TV-serie volledig digitaal. De serie Mighty Magiswords gaat op 20 mei a.s. van start op Cartoon Network Anything, het gloednieuwe digitale platform van Cartoon Network dat in februari wordt gelanceerd. Cartoonfans kunnen de première van Mighty Magiswords exclusief beleven op het platform en aan het einde van iedere aflevering zelf het einde bepalen door een zwaard te kiezen.

Wie is Mighty Magiswords?

Mighty Magiswords is een magische en doldwaze animatieserie over twee helden met de meest wonderlijke zwaarden, die ze inzetten bij dappere gevechten. Van sneeuwballen, tot broccoli, Zwitserse kaas, een mummy, haai of radiator: de twee zwaardvechters Prohyas en Vambre reizen door een magisch land op zoek naar nieuwe zwaarden. Ze weten elk zwaard met meesterlijke en hilarische precisie te gebruiken. Ben je in nood? Dan staan zij tot je beschikking. Maar rijk worden ze er niet van, want al het geld dat ze verdienen, stoppen ze in de aankoop van nieuwe zwaarden. Kijkers moeten iedere aflevering een zwaard kiezen en bepalen daarmee de uitkomst van het gevecht dat wordt geleverd.

De serie Mighty Magiswords is later dit jaar ook online te bekijken via het YouTube kanaal van Cartoon Network www.CartoonNetwork.nl.

Het duurt nog even dus voor de serie online komt, maar ik vond het zo leuk dat ik het nieuws alvast met jullie wilde delen. En natuurlijk geef ik tegen die tijd nog wel even een seintje.
Wat denk je, is dit ook iets voor jouw kids? 🙂

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.