- Attractieparken Binnenspeeltuinen Buitenspeeltuinen Noord-Brabant Uitstapjes met je kids

Nieuwe hindernisbaan bij het Linnaeushof!

Linnaeushof-glijbaan-uitzicht
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Leuk nieuws!! Linnaeushof presenteert komend speelseizoen een nieuwe, coole hindernisbaan!

Linnaeushof in Bennebroek, Europa’s grootste en leukste speeltuin, is vanaf woensdag 23 maart weer open voor het publiek. Nieuw is onder meer een coole en kleurrijke hindernisbaan van twintig meter lang. Een sportieve uitdaging voor jongens en meiden van acht t/m twaalf jaar.

Linnaeushof-Bennie-Broek-show1

Het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek loopt van 23 maart t/m 23 oktober. Tijdens de winterpauze wordt hard gewerkt om Europa’s grootste en leukste speeltuin weer helemaal speelklaar te maken en verder te verbeteren. Zo wordt het dak van de binnenspeeltuin geheel vernieuwd en wordt er in de verkeerstuin een speelrestaurant gebouwd waar kinderen met hun fietsjes door een heuse drive-in kunnen rijden.

Nieuwe attractie

Maar het grootste nieuws is dat Linnaeushof straks een nieuwe attractie presenteert! Een coole hindernisbaan van twintig meter lang! De attractie ziet er fantastisch uit en is uniek voor een Nederlands pretpark of speeltuin voor kinderen. De hindernisbaan wordt speciaal ontworpen en gebouwd voor Linnaeushof. Kinderen moeten het parcours met kleurrijke hindernissen zoals een evenwichtsbalk, draaischijven, een wipwap en een slinger zonder ergens af te vallen zo snel mogelijk afleggen. Met een nauwkeurige tijdwaarneming kunnen deelnemers het tegen elkaar opnemen. De hindernisbaan is een sportieve uitdaging, die veel behendigheid vereist, maar ook zeer veilig is. De hindernissen zijn bekleed met PU schuim en op de bodem ligt valdempend kunstgras.Linnaeushof-waterspeeltuin

Linnaeushof

De nieuwe hindernisbaan is een van de ruim 350 attracties en speeltoestellen in Linnaeushof. Europa’s grootste speeltuin is daardoor een waar speelparadijs voor  kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn niet alleen de nieuwe, twintig meter lange hindernisbaan, maar bijvoorbeeld ook het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.