Mommy’s Musthaves – Lisette van Mama’s en Fitness

Linda - Go or No Go

 

Mommy's Musthaves logo 6

Vandaag vertelt Lisette jullie over haar Mommy’s Musthaves!

Lisette schrijft op haar blog Mama’s en Fitness. Met haar blog wil ze graag andere mama’s inspireren en helpen met tips of tricks. Ze laat je zien hoe je mama zijn combineert met fitness. Ook verteld ze over de dingen die ze meemaakt en daarnaast schrijft ze ook over leuke kids-dingen en mama-dingen.
Ook kun je haar volgen op  Facebook.

Wie ben je?
Ik ben Lisette, 31 jaar oud en woon al 9 jaar samen in het mooie Noord Brabant.

12342761_518497374989074_667227340237343154_n

Ik heb 2 zonen. Sem is 5 jaar, en hij wordt in maart 6 jaar. Daan is 3 jaar en is altijd jarig als we op vakantie zijn, zoals hij zelf zo mooi zegt. Hij is namelijk in juli jarig.

Waarmee knutselen je kinderen het liefste?
Sem en Daan zijn eigenlijk niet zo van het knutselen, hoewel het de laatste tijd wel steeds meer wordt. Het liefste tekent Sem allerlei dieren en auto’s. Ook met sjablonen tekenen vindt hij erg leuk. Ook zijn ze beide gek op klei.

Welk creatief speelgoed vinden je kinderen het leukste?
Speelzand is favoriet hier in huis.  We hebben nog niet zo veel, maar ook met een beetje worden de leukste figuren al gemaakt.

Welk gezelschapsspel vinden jullie het leukste om te spelen?
Mens erger je niet speelt Sem graag, en daarnaast vindt hij dammen ook erg leuk. Daan speelt graag domino.

Heeft je kind een spelletje dat hij/zij graag alleen (zelfstandig) speelt?
Sem speelt graag met zijn Nerf schietpistool. Dan gaat hij plastic bekertjes in de gang opstellen en dan mikken en schieten. En natuurlijk tellen hoeveel hij er omschiet.

IMG-20160228-WA0003

Hebben jullie een spelcomputer in huis?
Ja, we hebben een Wii en een Playstation. Daarop spelen ze Minecraft en Hayday. Daan is van de Subway Surfers. Daarbij moet je  zoveel mogelijk muntjes verzamelen.

Waarmee vermaken je kinderen zich tijdens een lange autorit
Mijn moeder woont het verste weg, een uur rijden vanaf huis. Ze vermaken zich met kletsen en grapjes maken. Als we met de auto op vakantie gaan, vermaken ze zich voornamelijk met slapen :-D. We rijden dan altijd weg op een tijd dat ze eigenlijk gaan slapen, In het begin kletsen ze dan lekker en kijken ze naar buiten, maar uiteindelijk vallen ze altijd snel in slaap en worden ze wakker als we er bijna zijn.

Met welk buitenspeelgoed spelen je kinderen het liefste?
Een voetbal, hun fietsen en de Crazy Catch.
We wonen ook bijna in de duinen, dus daar zijn we geregeld te vinden om te wandelen, te klimmen en te klauteren en om er met bomen te sjouwen. De mannen vinden dat geweldig.

20151226_121617

Wat is de favoriete verkleedkleding van je kinderen?
Sem houdt niet van verkleden, maar Daan daarentegen wel. Hij heeft een ridderpak, een piratenpak, een supermanpak en een bob de bouwerpak, Hij doet ze het liefste allemaal tegelijk aan 😀

Welke shampoo/douchegel vind je fijn voor je kinderen?
Andrélon Piratenshampoo, die ruikt lekker en prikt niet in de ogen.

Welke lekkernij vinden jouw kinderen het lekkerste?
In de zomer zijn ze dol op raketjes! Verder snoepen ze graag Nibbits in het weekend, maar ook Mac Donalds doet het  goed.

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een aanrader voor andere ouders, oftewel een Go?
Nerf! Sem vind het erg leuk maar ook Daan vind het leuk om te schieten. Ze vinden Hot Wheels ook erg leuk; de auto’s die door de banen afgeschoten worden. Crazy Catch is ook een echte go! Daan kan nog niet gericht schoppen of vangen van een afstand maar Sem gaat het steeds beter af.

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een tegenvaller, oftewel een No Go?
Dat kan ik eigenlijk niet zeggen, ik heb tot nu toe gelukkig nog niks gekocht of gekregen voor de kinderen wat me echt is tegengevallen.


Lisette, bedankt voor het delen van jouw Mommy’s Musthaves!
Heb je vragen aan Lisette? Stel ze gerust hieronder in een reactie.

Volgende week donderdag staat er weer een nieuwe Mommy’s Musthaves voor je klaar!


Door middel van een aantal vragen gaan we iedere week op zoek naar echte Musthaves voor ouders en kids. Iedere donderdag verteld een andere Mama over haar Musthaves. Welk speelgoed en welke producten raden zij iedere ouder aan? Je leest het hier!

Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan deze rubriek, laat het me dan weten hieronder.


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

 • Avatar
  Reply
  Farah
  3 maart 2016 at 12:19

  Via de mama bloglist op je site terechtgekomen, leuke mommys musthaves!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.