Lux-Camp camping la croix du vieux pont in Parijs

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go-or-No-Go.nl en Digitaalopvoeden.nl
Avatar

Een heerlijke vakantie in Frankrijk? In Parijs? Dan zit je bij camping la croix du vieux pont perfect!

Parijs is natuurlijk een van de mooiste steden van Frankrijk, en eigenlijk zelfs wel van Europa. Ik ben er zelf twee keer geweest en ik kan je zeggen; van Parijs krijg je nooit genoeg. Of je er nu 1x of 10x bent geweest, het blijft een prachtige, romantische stad met geweldige bezienswaardigheden.

Disneyland

Natuurlijk is ook voor kinderen Parijs een geweldige stad vanwege het grootste kinderpark: Disneyland Parijs. Je kinderen gaan hier natuurlijk sowieso ontzettend genieten, en papa en mama zelf ook. Een prachtig betoverend pretpark! Vanuit la croix du vieux pont heb je een relatief korte reisafstand naar Disneyland.

Kijk hier voor alle !

Daarnaast is la croix du vieux pont een geweldige familiecamping en perfect geschikt voor kinderen.

De Camping

Camping la croix du vieux pont heeft drie zwembaden, een meer en het ligt aan de oever van rivier Aisnes. Voor de kids is er ook super veel vermaak. Er is zowel binnen als buiten een speeltuin, dus als het weer even niet mee zit kunnen ze lekker spelen in de indoor speeltuin. Ook kunnen ze los gaan op de trampolines of skelters huren.

Dit is dus een van de campings waarvan ik zeg: Doen! Ideale ligging, perfect voor kinderen en heerlijk ontspannen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.