Binnenspeeltuinen Buitenspeeltuinen Noord-Brabant Verjaardag & Traktaties

Een top kinderfeest bij BillyBird Hemelrijk!

Linda - Go or No Go

Woensdag 9 maart was het zo ver. Het moment waar Daan en Jesse al weken naar uit keken! Hun kinderfeest! Ieder mochten ze vijf vriendjes uitnodigen en met de hele groep gingen we naar BillyBird Hemelrijk!

Met twaalf stuiterende kinderen kwamen we aan bij attractiepark Hemelrijk. De meeste kinderen waren er al eens een keer geweest en wisten de weg naar Zeeroversland. Dit is de grote binnenspeeltuin op het park. Alle kids renden vooruit en stonden te popelen om naar binnen te gaan.
Eenmaal binnen was er een mooie feesttafel voor ons gereserveerd. De kids gingen snel hun jassen en schoenen uit trekken en ondertussen kreeg ik een duidelijke uitleg van het personeel. Super fijn dat vooraf met je besproken wordt wat er die dag te doen is, welk tijdstip je ongeveer het eten wil, enzovoorts.

Billybird feesttafel

Volop pret bij BillyBird Hemelrijk!

De kinderen hebben zich echt onwijs goed vermaakt. Het eerste uur heb ik een lege verjaardagstafel gehad, haha. Dat is natuurlijk een goed teken; de kinderen vermaakten zich perfect! Er is ook onwijs veel te doen in Zeeroversland. Zo heb je bijvoorbeeld een groot springkussen en een stoere opblaasglijbaan. Verder heb je een groot klimgedeelte met volop glijbanen, touwbruggen en noem maar op. De kinderen op ons feestje hebben zich ook heel lang vermaakt bij de ballenbak. Die is ook wel heel erg gaaf, want daar kun je vanaf de rand inspringen. De ballenbak is lekker diep (maar uiteraard niet te diep) en dat zorgde voor heel veel plezier.
Tot slot heb je ook nog een hele hoge en snelle glijbaan waar je in een zak vanaf kunt glijden. Super stoer natuurlijk en de kids zijn er wel 30x vanaf geweest volgens mij!

Héél veel vermaak

Naast al het klimmen, klauteren en spelen waren er ook nog allerlei andere leuke dingen te doen! Zo was er in de theaterruimte een leuke Piraten show. De kinderen vonden dat echt heel leuk om te zien en ik moet zeggen dat ze de show ook erg leuk deden. De kinderen werden goed betrokken bij het theater en het was een leuk verhaal om naar te kijken en luisteren.

Verder konden kinderen naar Melany’s Fun. Hier konden kinderen heen voor mooie kleuren en glitters voor in de haren en voor make-up. Wij dachten even dat we ook glittertattoo’s konden laten zetten, maar helaas was dat deze dag niet maar pas over enkele weken. De 10 jongens die ik bij had, hadden niet zo’n interesse is make-up (raar! haha) en de meiden besloten ook gewoon lekker door te gaan spelen.

Om vier uur kwam er een momentje voor de jarige kinderen. Alle jarigen mochten op een podium komen staan en de echte BillyBird kwam op bezoek! Na met zijn allen een verjaardagslied te hebben gezongen, werden ze door BillyBird gefeliciteerd en mochten ze met hem op de foto. Daan en Jesse vonden dat wel heel erg gaaf!

Kinderfeest arrangement

Je kunt bij BillyBird Hemelrijk voor meerdere kinderfeest-arrangementen kiezen. Wij hadden arrangement BillyBird Party. Een super leuk en compleet arrangement! Zo kregen we een hele gave snoeptaart voor de kinderen. Vol met allerlei lekkers zoals lolly’s, chips, cakejes, snoepjes en spekjes. Het vuurwerk op de taart maakt het natuurlijk helemaal spectaculair!
Ook kregen we bij dit arrangement frietjes en minisnacks, onbeperkt ranja en een softijsje. Ook krijg je bij dit arragement een hele leuke verrassing die je uit kunt delen aan de kinderen, namelijk een BillyBird knuffel. Een super leuke herinnering aan een heel gaaf kinderfeest!
Uiteraard zitten ook de toegangskosten voor het park bij het arrangement inbegrepen.

Ook buiten is het fantastisch!

BillyBird Hemelrijk is trouwens echt een waanzinnig park. Niet alleen vanwege de gave binnenspeeltuin en het toffe entertainment, maar zeker ook vanwege het buitengedeelte. Met een grote buitenspeeltuin, een echte achtbaan, de bootjes-glijbaan, klimgrot, een strand en natuurlijk een grote plas om in te zwemmen is het één van de mooiste parken van Brabant voor jong én oud. Toen ik een jaar of 15 was gingen we iedere zomer een paar keer per week met de vriendengroep op de fiets naar Hemelrijk, lekker op het strand liggen. Toen we er vorig jaar zomer met de kids waren zag ik dat dat niets veranderd is; nog steeds weet de jeugd de stranden in de zomer te vinden. Heerlijk!

Voor we naar huis gingen hebben we gauw nog even een fotomomentje gepakt. Daan en Jesse hebben een onwijs leuke dag gehad en ook alle kids op het feestje vonden het fantastisch! Wat alle kinderen en mij betreft is het echt een aanrader om je kinderfeest bij BillyBird Hemelrijk te vieren! Zonder enige twijfel een GO!! 😀

Hemelrijk review

Nog meer kinderfeestje inspiratie nodig? Kijk dan hier.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 13 Comments

 • Reply
  Het leukste blotevoetenpad in Brabant vind je in Elsendorp! - Go or No Go
  12 januari 2022 at 17:25

  […] wanneer het buiten weer mooi weer wordt. We gaan dan graag met de jongens naar de bossen, naar een groot meer met strandje, buitenspeeltuinen, etc. Maar deze keer kozen we voor een andere activiteit, waar we al veel over […]

 • Reply
  Mirella Hoogendoorn
  16 maart 2016 at 13:16

  Nog niet eerder geweest. Een heerlijk dagje uit met m’n 3 kindjes. Ze hadden een goed rapport, dus enorm verdiend!

 • Reply
  Monique van Berkel
  15 maart 2016 at 06:30

  Wij wonen onderhand om de hoek, maar zijn er nog nooit geweest. Nu begint mijn zoontje de leeftijd te krijgen om een keer te gaan. En als ik jouw verhaal lees lijkt het me helemaal gaaf voor een dagje uit. Leuk samen met een vriendje.

 • Reply
  Annie de Waal
  14 maart 2016 at 23:30

  Geweldig, dat zullen de kinderen prachtig vinden !!!!

  Groetjes van,
  Annie de Waal

 • Reply
  Jan
  14 maart 2016 at 21:08

  Met ons gehele gezin er lekker tussenuit !

 • Reply
  melissa
  14 maart 2016 at 09:53

  Ik doe heel graag mee voor ons gezin met kids elise van 5 en jarno van bijna 3. Wat zullen ze zich hier kunnen uitleven en vooral nu met het mooie weer. Dit zal echt een dagje genieten worden en ontspannen voor paps en mams!

 • Reply
  Sjoukje
  14 maart 2016 at 09:51

  In Hemelrijk ben je altijd in de wolken en bij Billybird voelen de kinderen zich vogelvrij,
  wij zouden dit graag ook eens ervaren, dus die 4 vrijkaarten net iets voor mij!

 • Reply
  WOEHOE! Feestweek op Go-or-No-Go.nl! - Go or No Go
  14 maart 2016 at 07:54

  […] #1: Win het boek Wat een pech, mijn naam is weg #2: Win een naamslinger #3: Win Strijkapplicaties en een raamsticker #4: Win 4 entreekaarten voor BillyBird Hemelrijk […]

 • Reply
  Els Wanders
  13 maart 2016 at 21:16

  Leuk! Zo’n 10 jaar geleden hadden we zelf nog een abonnement en gingen we er in de zomer zwemmen. Ben er nooit binnen geweest maar alleen buiten. Lijkt me leuk om een keer met ons dochtertje heen te gaan. Ze gaat ook graag naar monkeytown, maar Billy Bird is nog een heel stuk uitgebreider. Een vriendin heeft een abonnement met haar dochtertjes, dan zouden we misschien een keertje samen kunnen gaan.

 • Reply
  Bodil
  13 maart 2016 at 17:14

  Ziet er uit als een ontzettend leuk park en een geslaagd feestje!

 • Reply
  Corinne de Graaf
  13 maart 2016 at 11:26

  Leuk om in de vakantie heen te gaan met de kinderen.

 • Reply
  Marian Zw.
  13 maart 2016 at 11:12

  O ja! Dat willen we heel graag met de twee jongste kindjes. Echt een pretpark dagje voor kleinere kindjes. Wat zullen ze zich vermaken! Hebben er nu al helemaal zin in, zonnentje schijnt! Heerlijk een dag buiten spelen bij Billy Bird. Dat is als gezin echt een dag volop genieten.

  • Reply
   Go or No Go
   13 maart 2016 at 11:17

   Leuk Marian! Het is voor groot en klein fantastisch inderdaad!
   Woon je er in de buurt?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.