WOEHOE! Feestweek op Go-or-No-Go.nl!

Linda - Go or No Go
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

hoofdafbeelding - Winactie 7-VERLOPEN

Feestweek bij Go or No Go!!

#1: Win het boek Wat een pech, mijn naam is weg
#2: Win een naamslinger
#3: Win Strijkapplicaties en een raamsticker
#4: Win 4 entreekaarten voor BillyBird Hemelrijk
#5: Win Spiegeltje spiegeltje aan de wand
#6 Win 25 euro shoptegoed bij de traktatiemand
#7 Win een kinder 3d taart

Er komt een Feestweek¬†aan! Ja, want in huize van den Heuvel-Venrooij hebben we het een en ander te vieren! ūüėÄ

Ten eerste worden mijn twee lieve, stoere, kleine maar o zo grote mannetjes 10 maart zes jaar! Zes jaar alweer…wat vliegt de tijd. En wat zijn ze gegroeid. Zowel fysiek, als emotioneel. Met ieder hun eigen karaktertje. Een tweeling die niet zonder elkaar kan, maar zeker ook niet altijd met elkaar kan. Een tweeling die elkaar altijd opzoekt, maar elkaar¬†ook gruwelijk in de weg kan lopen.
Twee jongetjes die dol zijn op knuffelen met papa en mama en √≥h wat genieten papa en mama daar van. Dat ze dat maar lekker mogen blijven doen, √≥√≥k als ze een jaar of 16 zijn. (Zei ze hoopvol….)
Twee jongens die dol zijn op spelletjes spelen, maar eigenlijk alle twee niet zo goed tegen hun verlies kunnen.
En vooral twee heerlijke mannen, waar ik ontzettend veel van hou en waar ik enorm trots op ben! <3

De tweede reden is mijn blog! Go or No Go bestaat namelijk 15 maart een half jaar! Ik vind het zo gaaf hoe mijn blog in een korte tijd getransformeerd is van een klein idee in mijn hoofd tot een goed bezochte website!
Dagelijks komen bezoekers via Google bij mijn blog uit, om een review te lezen. Ook via social media weten dagelijks veel mensen mijn blog te vinden. Ik vind dat zo gaaf!! ūüėÄ

Tot slot is er nog een derde reden: Go or No Go heeft op Facebook bijna 1000 likes!! Nog maar een paar likes te gaan en de magische 1000 zijn bereikt! Ik vind het echt super tof dat zoveel mensen het leuk vinden om Go or No Go te volgen. Dank jullie wel daarvoor!

Drie mooie redenen dus voor een feestje op Go or No Go! Wat dat inhoudt? Nou, veel gave reviews! Maar dat is niet alles. want bij een feest op mijn blog horen natuurlijk ook gave winacties! En dus komt er deze week iedere dag een leuke winactie voor jullie online!

De Feestweek gaat op de verjaardag van Daan en Jesse van start. Go or No Go viert dus vanaf 10 maart zeven dagen lang feest!

Ben je erbij?!

hoofdafbeelding

‚ô• ‚ô• ‚ô• Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ‚ô• ‚ô• ‚ô•

 Reacties

Reacties

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  karlien
  8 maart 2016 at 13:01

  Heel tof!! Gefeliciteerd ūüôā

 • Avatar
  Reply
  Vlijtig Liesje
  8 maart 2016 at 11:22

  Veel plezier gewenst in je feestweek!

 • Avatar
  Reply
  Nathalie
  6 maart 2016 at 21:21

  Dat zijn veel goede redenen voor een feestje!

 • Avatar
  Reply
  Bodil
  6 maart 2016 at 20:25

  Dat zijn mooie redenen om een feestje te vieren! Alvast ontzettend gefeliciteerd met je mannen! Gaan jullie het ook offline uitgebreid vieren? Veel plezier gewenst!

  • Go or No Go
   Reply
   Go or No Go
   6 maart 2016 at 20:48

   Dankjewel!
   Ja woensdag vieren we hun kinderfeestje, donderdag trakteren en zaterdag nog een keer feest haha. Natuurlijk kun je het volgende week allemaal terug lezen hier op mijn blog ?

 • Avatar
  Reply
  marian ZW
  6 maart 2016 at 11:58

  Gefeliciteerd! Wat een heleboel goede redenen om een feestje te vieren! Wij vieren deze week met je mee. Kijk al uit naar je blog en natuurlijk de wijacties

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.