Creatief & Knutselen Verjaardag & Traktaties

Creatieve traktaties van Jarig Jetje, ideaal voor op school!

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Vorige week werden Daan en Jesse zes jaar. Natuurlijk vierden ze dit ook op school, met een traktatie. Voor school knutselde ik een leuke traktatie in elkaar, maar aangezien Daan en Jesse ieder in een eigen klas zitten hield dat in dat ik 55 traktaties moest knutselen. Voor de BSO vond ik het dus wel welletjes en ging ik op zoek naar een leuke traktatie webshop met creatieve traktaties.

Via Google vond ik Jarig Jetje, Als je even rond klikt op de website van Jarig Jetje zie je al meteen hoe creatief de persoon achter Jarig Jetje is. Ze maakt de meest leuke traktaties. Je kunt kiezen uit een geknutselde traktatie met een bekertje of een traktatieprikker. Wij kozen voor de bekertjes.

Traktatie

Samen met Daan en Jesse keek ik rond bij alle leuke traktaties. Er was zo onwijs veel keuze , dus om de  keuze een beetje makkelijker te maken koos ik voor Daan en Jesse drie traktaties waar ze samen uit mochten kiezen. Uit Minions, voetballers en superhelden kozen Daan en Jesse voor het laatste. Een weekje voor hun verjaardagen kwamen de traktaties binnen. Netjes via de post verzonden en alles goed en stevig verpakt.

Creatieve Traktaties jarig jetje

De superhelden traktaties bestaan uit drie superhelden; Spiderman, Batman en Catwoman. Zowel voor jongens als voor meisjes leuk om te trakteren! De traktaties zijn allemaal erg netjes gemaakt met een mooie afwerking. Je kunt zien dat er volop aandacht aan besteed is. Verder vind ik het erg leuk dat er op iedere traktatie ook een tekst staat, in ons geval: ‘Hoera! Daan en Jesse 6 jaar!’
Het bekertje kun je vullen met een traktatie naar eigen wens, Wij deden er en snoepje in met een peperkoekje, maar als je liever een gezonde traktatie geeft, kun je er ook alle kanten mee op!

Ook kregen we bij de traktaties een leuke trakteerdoos. Dat maakt het trakteren nog leuker, want het ziet er meteen zo leuk uit! Een trakteerdoos bij je traktaties kost maar €3,50 dus dat is echt wel een aanrader.

jarig jetje traktaties

Je kunt Jarig Jetje ook op Facebook volgen als je dat leuk vindt. Daar komen heel veel leuke traktaties voorbij, allen gemaakt door Jetig Jetje.

Wat vind jij van deze leuke creatieve traktaties?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Mariska
    19 maart 2016 at 11:05

    Ah echt ontzettend leuk! Ik zou er ook heel blij mee zijn 😀

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.