Producten voor kids

{ Review } | Aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ

Linda - Go or No Go

aankleedkussen XXL

Wat ontzettend leuk dat ik voor Go or No Go het XXL aankleedkussen van KidZ ImpulZ mag uittesten. Met een baby van 10 weken en een peuter van bijna 2,5 vliegen de luiers, de spuugjes en de eetresten je om de oren. Een aankleedkussen wordt dus heel veel gebruikt!

KidZ ImpulZ is een toffe webshop waar je terecht kunt voor onder andere zitzakken, (buiten)speelkleden, kinderfauteuils en nog veel meer. Je hebt ontzettend veel keuze en de meeste producten zijn er in verschillende kleuren en maten. Zo ook het aankleedkussen XXL.

aankleedkussen kleuren

Review van het aankleedkussen XXL

Bij het ontvangen van het kussen viel me als eerste de kleur en de grootte op! Wat een groot kussen, en wat een gave heldere kleur. Het kussen is in meer dan 25 kleuren te bestellen. Ik ontving een smaragdgroen aankleedkussen.
Het aankleedkussen heeft een fijne, nylon hoes. Om dit kussen hoeft dus niet nog een extra hoes heen. Daarnaast is het kussen makkelijk afneembaar en kun je met een doekje “ongelukjes” wegpoetsen. Ideaal!
Mocht je toch graag een extra hoes er om heen willen, dan kun je bij KidZ ImpulZ terecht voor speciale badstoffen hoezen en banden voor om het aankleedkussen XXL. De banden beschermen precies het gebied waar soms urine of ontlasting kan komen tijdens het verschonen. De hoezen en banden kun je hier bekijken.

IMG_9180

Het aankleedkussen XXL is, zoals de naam al doet vermoeden, een groot kussen dat perfect geschikt is om je peuter op te verschonen. In het midden van het kussen zit een ovale middennaad. Deze zorgt ervoor dat je kindje lekker ligt en zijn rug in een natuurlijke holling ligt. Daarnaast voorkomt het dat je kindje tijdens het verschonen/aankleden gaat rollen.

IMG_9175

De ovale middennaad is voor het verschonen van mijn peuter echt handig! Ik merk met het verschonen van mijn baby dat het minder handig werkt. Dit is overigens niet vreemd, want het kussen is juist ook ontwikkeld voor de al wat oude baby’s, dreumessen en peuters. Als je hem wel al graag voor je baby gebruikt, kun je een hydrofiele luier of handdoekje oprollen en in de middennaad leggen. Daarnaast is dit op te lossen door de vulling van het aankleedkussen aan te passen.
KidZ ImpulZ vult de aankleedkussens altijd zo vol mogelijk, maar het kan zijn dat je dit juist niet fijn vindt. Dan kun je dus de vulling een beetje eruit laten lopen.  Hierdoor wordt het kussen minder dik en wordt de middennaad minder diep, waardoor het verschonen vaak weer gemakkelijker gaat.

IMG_9173

Het kussen is trouwens ook ideaal voor je baby om lekker op te liggen in de box bijvoorbeeld. Een speelmobiel erboven en je baby ligt heerlijk te relaxen. Mijn baby vindt het heerlijk om er rustig op te liggen!

Kidz Impulz Kusse,

Go or No Go

Ik ben enthousiast over het aankleedkussen XXL! In het begin moest ik even wennen met verschonen en aankleden, maar na een paar keer kreeg ik er handigheid in en merk ik juist dat het fijn werkt. Ik vind het ook echt een pluspunt dat het kussen heerlijk is voor je baby om in te liggen. Tot slot is het kussen van écht goede kwaliteit en weet ik zeker dat het jaren mee zal gaan! Daarom is het aankleedkussen XXL zeker een GO!

Extra informatie:

Het aankleedkussen XXL kost €40,95
Afmetingen: 50/55 cm breed bij 90 cm lang

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.