Bioscoop Noord-Brabant Uitstapjes met je kids

Uitstapje met je kids: Feestweek Pathé Helmond

pathe 15 jaar helmondFeest en Bioscoop, dat klinkt wel als een super leuke combinatie, toch? Ik werd in ieder geval meteen enthousiast toen ik zag dat Pathé Helmond binnenkort een Feestweek heeft!

Vanaf aanstaande zondag begint de Feestweek bij Pathé Helmond. Pathé Helmond bestaat namelijk 15 jaar! Waarschijnlijk ben ik ook wel één van de bezoekers van het eerste uur bij Pathé Helmond. Ik was toen namelijk 14 jaar, dus ik gok dat ik toen wel eens een film bezocht.
Dat werd rond mijn twintigste natuurlijk steeds meer en samen met mijn vriendinnen hebben we een hoop films gezien bij Pathé Helmond!
Ook Daan en Jesse zijn er al een keer of vijf geweest en vinden het iedere keer een geweldige beleving. Het mag dan ook gezegd worden dat Pathé Helmond er te gek uit ziet en echt een mooie bioscoop is.

Feestweek bij Pathé Helmond – Het programma

Maar goed, de Feestweek dus! 😀
Op zondagmiddag 14 februari, Valentijnsdag, start Pathé Helmond met een kindermiddag, De film Robinson Crusoe (NL) speelt en de kids kunnen zich ook vermaken in onder andere de kleurhoek.
‘s Avonds kun je naar de actie-avondturen film Deadpool. Je kunt zelfs met deze charmeur op een romantische foto!

12654485_984640691606849_7183593839370153332_n
Maandagavond 15 februari kun je naar de film Suffragette, en als verrassing krijg je er een lekkere prosecco bij! Daarnaast zijn er leuke stands binnen te bezoeken.

Op de derde dag, dinsdag de 16e is er ‘s middags een 50+ middag met de Franse speelfilm Die laatste zomer. Ook nu zijn er weer leuke stands te bezoeken.
Dinsdagavond kun je naar een verrassingsfilm in de Sneak Preview. Je krijgt dan ook lekkere hapjes!

Woensdagmiddag 17 februari speelt de film Zootropolis. Daarnaast zijn er kinderactiviteiten zoals schminken en glittertattoos zetten.
‘s Avonds kun je naar de voorpremière van de komedie Dirty Grandpa. Je krijgt er een hapje en een drankje bij.

Op donderdagavond is er een speciale voorstelling van de nieuwe Nederlandse komedie Familieweekend. Na afloop is er een vraaggesprek met regisseur Pieter van Rijn.

Vrijdag de 19e draait om 16u Robinson Crusoe (NL) voor de kinderen. Daarnaast zijn er kidsactiviteiten zoals schminken en een kleurhoek.
‘s Avonds is er een eenmalige voorstelling van de romantische horrorfilm Pride and Prejudice and Zombies. Je kunt die avond op de foto met zombies!

Op de een na laatste dag, zaterdag de 20e, draait om half 2 Alvin & the Chipmunks: Road Trip. Ook zijn er weer leuke kinderactiviteiten. Als extraatje kun je tussen 13.00u en 16.00u naar een meet & greet met M&M’s Red & Yellow!

Tot slot, op zondag 21 februari, kun je naar allerlei films. Vanaf 10.30u zijn er vijf bijzondere voorpremières: Brooklyn, Room, Demolition, A Bigger Splash en Land of Mine.
Zondagmiddag vanaf 13.00 uur is de laatste kindermiddag met Robinson Crusoe (NL) als film. Daarnaast komen tussen 13.00u en 16.00u Piraat Fleurige Fleur en Charlie de Haan op bezoek!

Robinson

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Pathé Helmond of op hun Facebookpagina.
De prijzen voor de films tijdens de Feestweek zijn de reguliere tarieven.

Gaan jullie ook naar de Pathé Feestweek? Wij wel, wij gaan zaterdag 20 februari! Ik ben heel benieuwd en ik schrijf er natuurlijk een blog over voor jullie, dus hou Go or No Go in de gaten!

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.