Poppen & Knuffels

{ Review } | Play & Go opbergzak van Kidzzz

Speelgoed is heel leuk en zoals alle kinderen zijn Daan en Jesse er dol op. Als ik niets zeg, ligt na een paar uur de hele speelkamer vol spelletjes, speelgoed, knuffels, LEGO en noem maar op. De oplossing? De Play & Go opbergzak!

IMG_9115

De Play & Go Opbergzak!

Ken je de Play & Go opbergzakken al? Ze zijn echt super leuk en ik ga jullie vertellen en laten zien waarom ze zo handig zijn! Ik ontving zo’n gave Play & Go opbergzak voor een review en vertel jullie er dus alles over!

De Play & Go opbergzak is behalve een hele handige opbergzak ook goed te gebruiken als speelkleed! Je kunt er bijvoorbeeld lekker met je LEGO op spelen, met blokken, met autootjes, poppen en eigenlijk met van alles! Het fijne ervan is, dat je in één beweging, als je kindje klaar is met spelen, van het speelkleed een opbergzak maakt.

Play en go zak opruim

Nu is de Play & Go opbergzak niet alleen heel erg handig om spullen heel snel in op te bergen, maar ook ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping, een bezoekje naar opa & oma of naar het strand. Speelgoed of strandspulletjes erin, zak dichtmaken en klaar.
De opbergzak is natuurlijk ook uitwasbaar, dus ook dat is geen probleem!

Super leuke kleurtjes en designs!

De opbergzakken zijn er in veel leuke varianten. Je kunt dus je leukste Play & Go opbergzak kiezen. Je hebt ze onder andere in roze, rood, blauw en groen en met leuke designs zoals met deze schattige flamingo’s!
Je betaalt voor deze handige opbergzak € 35,-. Wat mij betreft is hij dat ook echt wel waard!

play en go zakken Kidzzz

Onze jongens vinden de opbergzak zelf ook echt leuk en handig om mee te nemen! Ze gooien er wat speelgoed in dat mee mag naar ons uitje, en klaar zijn we! Vervolgens vouwen we de zak op bestemming open en spelen maar.
Duidelijk is dat de Play & Go opbergzak van ons een dikke GO krijgt!

Andere manieren om speelgoed op te ruimen

Dit is natuurlijk één super handige manier van snel speelgoed opruimen. Maar het kan nog op vele andere manieren. Bekijk hier 15 manieren voor speelgoed opbergen. Of stiekem maar 14, want ook in dit blog zie je deze super handige Play & Go opbergzak terugkomen :-).

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 41 Comments

 • Reply
  Bonnie
  13 maart 2016 at 18:50

  Lijkt me ideaal voor het kleine speelgoed waar je vervolgens op staat ‘auw’ hopelijk blijft het met zo een kleed wel een beetje op 1 plek liggen ?

 • Reply
  Esther N
  25 februari 2016 at 19:51

  Gave actie, en wat lijkt me zo’n zak ideaal! Wat ik ermee zou doen? De auto’s erin opbergen, of de duplo, of alle helmen die we hebben liggen (brandweer, 2x politie, ridder, fiets, bouw.. pfff) of wellicht (een van de twee) draakjes zelf als ze niet willen luisteren haha

 • Reply
  * Winnaar * Play & Go opbergzak van Kidzzz - Go or No Go
  25 februari 2016 at 09:19

  […] ruim 100 reacties heb ik een winnares gekozen voor de Play & Go Opbergzak! Er kwamen allerlei leuke en goede redenen voorbij, en vooral LEGO en andere blokken in […]

 • Reply
  Bodil
  24 februari 2016 at 11:00

  Mijn man zag de Play & Go opbergzak laatst ergens voorbij komen en het leek hem zowaar heel handig en fijn en makkelijk in gebruik. Plus dat het er super leuk uit ziet! Ik zou dus heeel graag dit gave kleed willen hebben, omdat mijn man dan ook wat vaker opruimt. Niet eens de kinderen zelf, nee, mijn man. Daar komt ie dan niet meer onderuit! 😀 Met 2 kleine meiden thuis ligt er regelmatig meer dan genoeg speelgoed op de vloer. Al denk ik dat hiermee opruimen een spel op zich wordt! En dat de oudste er mee wil gaan zakspringen… of als tent gebruikt… of om te picknicken… of…

 • Reply
  Bianca
  23 februari 2016 at 22:16

  Waar ik hem veel zou gebruiken is op het strand, emmertje, schepje en vormpjes erin en gaan. Eenmaal uitgespeeld, niet meer proppen in een tas, maar zo in de zak. En hup mee naar huis!
  En mijn vriendin het tegendeel bewijzen dat de play & go zak wel werkt, op haar afraden niet gevraagd als kraamcadeau, spijt! 🙂

 • Reply
  Alicia Hofman-Voshol
  22 februari 2016 at 18:52

  Wat ik in deze gave zak zou willen stoppen? Alles wat fel gekleurd is en niet thuis hoort in mijn oorspronkelijke interieur. Haha! Nee hoor dat is overdreven maar een beetje eenheid in de woonkamer is fijn en dat het ook heel eventjes opgeruimd mag zijn!

 • Reply
  Mireille
  22 februari 2016 at 11:10

  Erg handig voor bij opa en oma! Is al het speelgoed snel weer opgeruimd en weggezet!

 • Reply
  Melissa Polfliet-deJonge
  21 februari 2016 at 15:22

  Nou… ons boefje liam word in maart 1 en onze arme jongen heeft bijna geen speelgoed (uhum) en krijgt vast ook niets voor zn verjaardag (haha) en al dat geweldige speelgoed wat hij niet heeft zouden wij heel graag opbergen in zo’n gave play and go opbergzak die hij echt niet heeft ? en zodat hij heerlijk kan spelen op het kleed als deze open ligt. Wij vinden hem in ieder geval super vet! En gaan duimen voor onze kleine man liam en voor als het speelgoed wat hierin opgeborgen mag worden

 • Reply
  mari sand
  21 februari 2016 at 11:21

  zo kan mijn dochtertje het makkelijkst AL haar speelgoed meenemen als ze gaat logeren bij oma.
  Normaal moet ze kiezen omdat er niet zoveel in een plastic tasje past máááár dit ding zou echt super handig zijn!

 • Reply
  Fleur
  21 februari 2016 at 09:18

  Super uitvinding! Had ik zelf kunnen bedenken ;D Heerlijk om op te spelen en het opruimen ook geen gevecht meer.

 • Reply
  Lieke blondeel
  20 februari 2016 at 23:40

  Leuke actie zeg ! Zou hier de LEGO in doen want op het moment ligt het overal en er is niks verschrikkelijkers dan s ochtends met je blote voeten in een LEGO blokje trappen

 • Reply
  Annelaure van Zomeren
  20 februari 2016 at 20:58

  Mijn zoontje heeft een enorme verzameling duplo. Echt enorm. Ik wil die netjes in een doos hebben maar dat vind hij lastig. Deze opbergzak lijkt me ideaal! (En leuk!)

 • Reply
  Anneliese de Waal
  20 februari 2016 at 20:48

  Heel erg handig voor de kinderen, ik doe graag voor ze mee en natuurlijk, hoef ik niet meer zou veel op te ruimen !! 🙂

 • Reply
  Nadia
  20 februari 2016 at 18:49

  Heel handig als we mijn zusje, nichtje of oma/opa gaan bezoeken. Dan kunnen de kids hun Lego &Duplo makkelijk meenemen en zelf tenslotte gaan opruimen. Dan zijn oma’s en opa’s sloffen vrij van Lego. ?

 • Reply
  Helena
  20 februari 2016 at 17:49

  Ontzettend leuk voor mijn kleine nichtje van 2 en een half, ze mag graag opruimen en op deze manier kan ze haar speelgoed opruimen

 • Reply
  Sandra
  20 februari 2016 at 17:22

  Knuffels, knuffels en nog eens knuffels !! 😉

 • Reply
  Feinette
  20 februari 2016 at 17:05

  Ten eerste wat zien de zakken er super mooi uit! Mijn oppaskindjes komen hier regelmatig.. Ze zijn o.a. dol op knutselen! Vaak liggen de knutselspullen door de hele kamer…Uiteindelijk ruimen ze het wel op, maar ligt het door de hele kast! Deze opbergzak zou ideaal voor de tweeling zijn. Ik doe dan ook graag mee aan de actie!

 • Reply
  Marian
  20 februari 2016 at 14:11

  In de familie van mijn kant zijn wij (nog) de enige met een kind, als je bij iemand op bezoek gaat moet je altijd speelgoed meenemen… De Play & Go opbergzak lijkt me hiervoor heel handig, meteen een kleedje en al het speelgoed er in waar zoonlief graag mee speelt.

 • Reply
  Vivian
  20 februari 2016 at 13:42

  Mijn meis gaat vast de Play Go opbergzak gebruiken als bedje voor haar poppenkindertjes.
  Niets is hier haast veilig, alles wordt haast door haar gezien als kleertjes of beddengoed!
  Zelf in de kattenmand lag naast poes, ook nog een poppekind 😉

 • Reply
  Jan
  20 februari 2016 at 13:27

  Ideaal, de kleinste spulletjes snel opgeborgen in een grote opbergzak. Valt papa voortaan alleen nog maar door een bananen schil i.p.v. een speelgoed auto.

 • Reply
  Sigrid
  20 februari 2016 at 12:00

  Excuseerde ik mij vroeger bij bezoek nog met “let niet op de rommel”, tegenwoordig is dit excuus ingeruild voor een “let op de rommel!” (voordat het bezoek struikelt over Legoblokjes, autootjes, loopfiets, een pop, hamerbankje, speelgoedhondje…)
  Mocht je nu denken “wat een chaos daar”, dat klopt. Met vier kinderen tussen de 0 en 7 is dit denk ik (hoop ik!) ook wel de “ergste” fase voor wat betreft speelgoed. Het is een luxeprobleem hoor, zoveel speelgoed en we ruimen met zn allen ook altijd weer op maar… Voor de veiligheid voor het bezoek lijkt mij de Play-and-Go super! Bezoek in het vizier, met zn allen snel het ligt-in-de-weg-speelgoed op het kleed leggen/werpen/gooien, koord aantrekken en met een grote, tevreden glimlach de deur kunnen openen… Ik verheug me er nu al op 😉

 • Reply
  Anouk
  20 februari 2016 at 11:58

  Voor al dat speelgoed wat zo moeilijk op te bergen is in kastjes en laatjes. Maar zeker ook om even snel wat speelgoed in mee te nemen naar vriendinnen zonder kinderen. Heb ik gelijk ook een speelkleed voor mijn kleinste mee

 • Reply
  Iris van der Velde
  20 februari 2016 at 11:29

  Zooooo super leuk en handig!!! Kunnen wij hier thuis wel gebruiken 🙂 Dan kunnen wij normaal door het huis lopen zonder dat we uitglijden over speelgoed en knuffels!!

 • Reply
  Fleur
  20 februari 2016 at 11:05

  Ik doe graag mee! De ideale oplossing voor wanneer het opruimen een gebed zonder eind lijkt

 • Reply
  Suzanne Hin
  20 februari 2016 at 10:33

  Ideaal voor het speelgoed dat mij een doorn in het oog is. Met zo’n mooie zak lijkt het verdwenen, maar kunnen mijn meiden er toch nog mee spelen als ze daar zin in hebben ;).

 • Reply
  Aniek
  20 februari 2016 at 10:13

  Ik ga play and go aan mijn man geven en snapt hij zeker de hint….

 • Reply
  Oma Will
  20 februari 2016 at 00:21

  Wat leuk, wist niet dat er zo’n handig opberg/speel kleed bestond.
  Ik heb vijf kleinkinderen in de leeftijd van 1 tot 5 jaar en als die bij mij spelen, dan duurt het niet lang of de hele vloer ligt bezaaid met speelgoed. Dan wordt er naar hartelust gespeeld en als er moet worden opgeruimd is dat altijd een hele klus. Met dit kleed wordt het mij en hen een stuk gemakkelijker gemaakt. Alles op het kleed en koordje aangehaald en… klaar is kees.
  Graag waag ik een kansje voor de kleintjes.

 • Reply
  iris
  19 februari 2016 at 21:40

  Om al het roze poppenspeelgoed uit het zicht op te ruimen haha! Ik hou namelijk niet zo van roze! Dus bye bye poppenjurkjes, barbies, flesjes, frutsels en ga zo maar door. Lijkt me heeeeeerlijk, geen roze meer in het zicht!

 • Reply
  Astrid
  19 februari 2016 at 15:19

  Pfff wij hebben er beneden een nodig. Elke keer wordt het speelgoed van boven naar beneden gesleept (en blijft het op wonderlijke wijze daar liggen) met zo’n handige mega knap zak kunnen ze al hun speelgoed makkelijk aan t einde van de dag weer mee naar boven nemen

 • Reply
  Miekske Dingens
  19 februari 2016 at 13:57

  Wat gaaf zeg! Ideaal om alles leuk in op te bergen… En zo te zien is ie ruim genoeg om onze boef er zelfs in te steken, maar NEE dat gaan we niet doen! Heel graag een kansje zodat het opruimen wat fijner wordt!

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  19 februari 2016 at 12:21

  Aaaahhhh wat een uitkomst! Daar gaat al het speelgoed in incl kind & kat. Strik erom en klaar;)

 • Reply
  Heleen M
  19 februari 2016 at 12:06

  Die zou ik mijn oudste zoon laten gebruiken als hij met zijn Lego speelt. Als ik dan ‘s avonds nog even zijn kamer in sluip om nog even te kijken of hij lekker ligt te slapen, zou het fijn zijn om niet op mijn tong te moeten bijten omdat ik weer eens op zo’n verrekt hard legoblokje sta (uiteraard overkomt mij dit alleen als ik op blote voeten of sokken loop!)

 • Reply
  Emely Hermans
  19 februari 2016 at 11:56

  Dit is niet alleen heel leuk en handig voor ons zoontje die we over een paar daagjes verwachten, maar ook handig voor papa en poes die graag met lego spelen! ??

 • Reply
  Simpel, met een snufje liefde
  19 februari 2016 at 11:16

  OOH die is super handig! Daar was ik al naar op zoek. Ik wil hem dolgraag gebruiken voor de lego. Nu doen ze met de lego spelen op de mat. S’ avonds rol ik die mat dicht en dan probeer ik alle legoblokjes via die mat van 1 meter 20 in een kleine plastic bak te kiepen. Je raad het al, meer dan de helft erlangs. Dus dan moet ik weer alles wat er langs ligt op gaan ruimen. En omdat we laminaat hebben schuift het alle kanten op. Ik hoor dus regelmatig rikketikketik in de stofzuiger. Daar ging weer een klein legolampje.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  19 februari 2016 at 11:06

  Wat een geinige vondst! Die is vast bedacht door een moeder : )

 • Reply
  Maaike
  19 februari 2016 at 11:04

  Om rommel te voorkomen zou ik eigenlijk het beste m’n 3 jongens er in kunnen stoppen?. Maar daar zal die wel niet voor gemaakt zijn, dus dan gebruik ik hem maar voor de 45752 knuffels van de drie heren ;-).

 • Reply
  Linda Meester
  19 februari 2016 at 10:21

  Waar onze drie dochtertjes één slaapkamer delen, net als je zoontjes zo te zien, is er precies genoeg ruimte voor de Play-and-go tussen de bedden en bureaus op de grond.

  Ik hoef geen ruzie meer te maken over speelgoed opruimen, want ik trek met één handige beweging alle rondslingerende speeltjes in de zak omhoog. Om deze vervolgens de volgende ochtend weer voor ze te openen.

  Nooit meer ‘s nachts op een legoblokje stappen voor een meisje met een nachtmerrie. Nooit meer zoeken naar ontbrekende playmobil onderdelen.
  De enige die tegenstemt is de stofzuiger, want die lust alles.

 • Reply
  Dhini
  19 februari 2016 at 10:15

  Super handig! Ik doe meeeeee

 • Reply
  Iris Alexia
  19 februari 2016 at 10:15

  Mijn vier kinderen vinden opruimen het lastigste wat er is en wat ik ook zeg het helpt niet. Met twee kinderen op de zolder lijkt deze play en go opbergzak me ideaal. Alles wat naar beneden is gehaald de hele dag door kan zo als een knapzak weer naar zolder en uitgepakt worden of niet ? en dan nog het trendy design dat misstaat helemaal niet! Ik zou zeggen het is een goede hulp in de huishouding!

 • Reply
  Anna Wienen
  19 februari 2016 at 09:42

  Ooooh wat gaaf!!! Mijn dochter is nu 11 dagen oud, rotzooi maakt ze niet maar als ze op haar papa lijkt komt dat zeker nog!! ?

 • Reply
  rewana
  19 februari 2016 at 09:32

  Kijk, dat is nou handig, vooral voor alle Duplo blokjes die ik overal tegenkom;)
  Ook de vele kleine autootjes die ‘s avonds mijn voetjes nog wel eens vinden:(
  Heel handig dus

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.