Zwembad

{ Review } | Golfbad Oss

{ Review } | Golfbad Oss zwembad

Vorige week gingen wel lekker met ons gezinnetje zwemmen. De zwemles ging vanwege de carnavalsvakantie niet door, dus verraste we Daan en Jesse met een uitje naar één van de leukste zwembaden hier in de buurt: Golfbad Oss.

Golfbad Oss review

Bij Golfbad Oss is er echt heel erg veel te doen voor de kids. Zo heb je voor de allerkleinste een erg mooi peuterbad, het berenbad. Hier kan je kindje volop spelen en beleven. Er zijn glijbaantjes, heel veel mooie beren en andere dieren, en sproeiers. Ook kun je lekker drijven op leuke dieren, zoals onder in beeld de vlinder.

IMAG0086

Dan heb je nog een ander groot peuterbad. Daar is het super sfeervol met rustige blauwe lampen en ook weer glijbanen en sproeiers. Het spreekt trouwens voor zich dat in beide peuterbadjes het water lekker warm is, heerlijk voor de kinderen en ouders!

IMAG0080

Dan heb je de favoriete glijbaan van Daan en Jesse, een stoere glijbaan waar ze al op vanaf een jaar of 3 alleen vanaf kunnen. Je klimt met een trap omhoog (waterschoentjes voor de kleintjes zijn natuurlijk altijd slim) en bovenaan kun je, met 3 kinderen tegelijk, glijden. Ook papa’s en mama’s mogen mee glijden! 🙂
Om de glijbaan heen is ook nog een leuke zwemgedeelte, waar je onder andere onder een beer door en door een tunnel heen kan zwemmen. Ook in dit bad is het water heerlijk warm.

IMAG0077

Golfslagbad

En je hebt natuurlijk het grote golfslagbad. Het bad is ingedeeld in 3 gedeeltes. Hier kun je lekker met je kind rondzwemmen, oefenen met zwemmen en spelletjes spelen. Rond een uur of vier werd het lekker rustig in het zwembad en hebben Arno, Jesse, Daan en ik bijna een uur volleybal gespeeld met een opblaasbal. Super leuk!
Opblaasballen of ander speelgoed hoef je trouwens ook allemaal niet mee te nemen, want er is meer dan genoeg speelgoed aanwezig van het zwembad zelf. Iedereen mag daar mee spelen, leuk hè!

IMAG0084

Natuurlijk komen er ook golven in het golfslagbad, ongeveer ieder half uur 1 keer.
Het water is dit bad is wel wat frisser dan de peuterbaden, dus als je vanuit een peuterbad komt, is het even wennen. Daarna is ook dit water heerlijk.

Golfbad Oss ervaringen

In het golfbad ligt ook nog een leuke opblaasglijbaan, een groot succes bij de oudere kids.
Daarnaast zijn er voor de grotere kinderen en hun ouders natuurlijk ook nog 3 echte glijbanen. Éen rustigere glijbaan, één middel en je raadt het al, één glijbaan die erg hard en snel gaat. (Niet op de foto’s te zien helaas)

IMAG0092

Wedstrijdbad

Tot slot is er nog het wedstrijdbad. Hier zijn 2 duikplanken, een hoge en een lage. Dit bad is een paar uur open en er wordt omgeroepen wanneer het bad open gaat. In dit bad mogen alleen kinderen met zwemdiploma’s.
Omdat we hoorde dat er ook duikplanken waren, gingen we samen met Daan en Jesse wel even kijken. Nou, dat vonden de mannen wel erg leuk! Kinderen die salto’s maakten, achteruit sprongen en bommetjes deden. En papa’s die bommetjes maakten. Één papa sprong zo hoog op de duikplank dat zijn bommetje ons zelfs nat spetterde.
Natuurlijk moest ook mama er even aan geloven en met trillende knietjes ben ik van de hoge duikplank afgesprongen 😉 … Jesse vroeg zich af waarom ik geen salto maakte. Sja, wie weet de volgende keer……………

Golfbad Oss

Daan en Jesse hebben heerlijk genoten van ons dagje zwemmen. Ze hebben heerlijk gespeeld, gezwommen, gegleden van de glijbaan en een lekker ijsje gegeten. Prima dat de zwemles een keer niet doorging dus! hihi.

Wat denk je, ga je binnenkort ook een bezoekje brengen aan Golfbad Oss? Of heb je nog leuke tips voor andere zwembaden in Nederland?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.